(VIDEO) OSTAVILE BEZ DAHA: Ovako izgleda kad seksi manekenke snimaju reklamu u tenkovima!
Foto: Printscreen

Pucaju i bacaju bombe

(VIDEO) OSTAVILE BEZ DAHA: Ovako izgleda kad seksi manekenke snimaju reklamu u tenkovima!

Pop kultura -
Video snimak britanskih modela koje su snimale za Hot Šots prikazuje lepotice u tenku za komandama za upravljanje, ali i kako ispaljuju metke iz automatskih puški, snajpera i bacaju bombe

Nacionalna garda američke savezne države Juta pokrenula je istragu pošto je kalendar za kolekciju kupaćih kostima Hot Šots za 2015. godinu, snimljen na njihovoj teritoriji u Drejperu, koristeći njihovu ratnu opremu, navodno bez odgovarajućeg odobrenja.

Video snimak britanskih modela koje su snimale za Hot Šots prikazuje lepotice u tenku za komandama za upravljanje, ali i kako ispaljuju metke iz automatskih puški, snajpera i bacaju bombe.

Na početku videa britanski model Rozi Džons pozdravlja gledatelje u Juti i uvodi ih u vruće scene.

- Imamo puno tenkova, brodova, helikoptere, i naravno, puno oružja - kaže ona.

Na kraju videa djevojke zahvaljuju vojnicima 19. specijalne čete, čime sugerišu da bi oni mogli biti upetljani u slučaj.

Kalendar, koji će u novembru biti pušten u prodaju, prikupiće se novac za udruženje “Help For Hirouz” (Help For Heroes) - dobrotvornu organizaciju koja pomaže ranjene veterane i njihove porodice.

Pukovnik Stiven Ferborn rekao je za FOX 13 da istraga pokazati da li je za snimanje za seksi kalendar korištena njihova oprema bez odobrenja.

- Ovaj projekt niko od nadležnih nije odobrio. Nakon istrage preduzećemo potrebne mere - rekao je pukovnik.

http://www.youtube.com/watch?v=rCfV3D_96BU#t=188

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track