VODITELJKA LOŠA SUPRUGA I PRELJUBNICA: Elen i Porša pred razvodom!
Foto: Rojters

Turbulentna veza

VODITELJKA LOŠA SUPRUGA I PRELJUBNICA: Elen i Porša pred razvodom!

Pop kultura -
Američki mediji pišu kako je brak voditeljke i glumice pred raspadom, a da se Elen nalazi u teškoj depresiji, te da svoje česte promene raspoloženja iskaljuje na svojoj partnerki Porši De Rosi

Izgleda da ne cvetaju ruže u jednom od najpoznatijih gej brakova Holivuda, s obzirom da Poršu De Rosi i Elen Dedženeris po svoj prilici čeka turbulentan razvod braka.

Novinar Rendi Džernigan u septembru objavljuje neautorizovanu biografiju Elen Dedženeris (56), u kojoj između ostalog tvrdi kako je voditeljka loša supruga i preljubnica.

"Veza Elen i Porše De Rosi (41) od samog početka je turbulentna. Obe su varale, Elen s mlađim ženama, a Poršaa s dve bivše devojke", tvrdi autor. On je dodao da Elen već godinama pati od depresije i naglih promena raspoloženja, kao i da bes istresa na supruzi dok se glumica s problemima bori opijajući se i gutajući antidepresive.

Džernigan tvrdi da su Elen i Porša već četiri puta posećivale bračnog savetnika, ali bezuspešno.

"Kad se počne sa postavljanjem ozbiljnih pitanja, Elen je ta koja odustaje. Svojim pijanim ispadima Porša je često sramoti pred prijateljima, a ona joj vraća tako da joj kaže koje joj se druge žene sviđaju, što glumicu izludi", govori Džernigan i dodaje da veruje da se vole, ali da braku nema spasa.

"Ponašaju se kao deca i vraćaju jedna drugoj milo za drago. Njihova veza je toksična", kaže autor knjige "Život i karijera Elen Dedženeris".

Elen i Porša u braku su šest, a u vezi deset godina. Da li će pokušati i peti put sa bračnim savetnikom, ili će ipak posetiti sudiju i razvesti se, ostaje da se vidi.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track