VRELO: Adrijana Lima guzom mami muškarce
Foto: Kurir Štampano

Šta je izgubio Marko Jarić

VRELO: Adrijana Lima guzom mami muškarce

Pop kultura -
Manekenka uradila set fotografija u donjem vešu na kojima je pokazala savršene obline i zašto je smatraju jednom od najlepših žena sveta
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Adrijana Lima još jednom je pokazala da joj je telo u top-formi.Slavna manekenka skinula se u donji veš i otkrila svoje zanosne obline. Brazilska lepotica uradila je set fotografija za novu liniju brenda „Viktorija sikret“, čije je jedno od zaštitnih lica godinama. Bivša žena srpskog košarkaša Marka Jarića se poigrala, pa je pozirala u toplesu, ali i u tangama.

Njena savršena guza ostavlja bez daha, a prizor koji se može videti na fotkama preti da kod muškaraca izazove srčani udar. Ona je pokazala sve ono na čemu već dugo naporno radi u teretani. Vežbe s ličnim fitnes instruktorom i kik-boks koji trenira urodili su plodom. Mada, njoj telo nikad i nije bilo problematično, a posle oba porođaja izgledala je savršeno. Novim fotografijama Adrijana Lima pokazala je zašto je i dalje smatraju jednom od najlepših žena na svetu. Ona mami mušku pažnju seksi oblinama, koje je „spakovala“ u provokativno rublje od čipke upotpunjeno halterima. Skinula se i u toples, ali na žalost mnogih pripadnika jačeg pola, grudi im nije dala na uvid već se slikala s leđa. Zasad ih je počastila samo guzom u tangama. Posle ovih fotografija mnogima sigurno nije dobro, srce im jako lupa, a Jarić se verovatno hvata za glavu i pati za onim što je izgubio.

Linija donjeg veša koja je svakako još više istakla Limin seksepil, vec je naišla na pozitivne komentare.Halteri, cipka, tanga gacice, svakako su oprobani recept da se privuce pažnja, još ako ih nosi ovakva lepotica, onda tu nema greške.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja