ZASPALA ZAUVEK: Ubila se sestra Dru Barimor Džesika

Pronađena mrtva

ZASPALA ZAUVEK: Ubila se sestra Dru Barimor Džesika

Pop kultura -
Ona je ostavila šifrovanu poruku na Fejsbuku samo nekoliko sati pre nego što je popila kutiju pilula

Džesika Barimor, polusestra holivudske glumice Dru Barimor (39), koja je trebalo da danas napuni 48 godina, pronađena je mrtva u svom automobilu, okružena razbacanim belim tabletama.

Policija pretpostavlja da je reč o samoubistvu. Telo u kolima pronašla je Marta Lopez, koja je krenuvši na posao ustanovila da njenom četvorotočkašu put blokiraju kola u kojima se nalazila Barimorova. Posle neuspelih pokušaja da je probudi, pozvala je policiju.

Džesika Barimor je bila ćerka glumca Džona Drua Barimora i njegove treće supruge Nine Vejn, (Dru Brimor mu je dete iz narednog braka, s glumicom Džejd Barimor). Ona je ostavila šifrovanu poruku na Fejsbuku samo nekoliko sati pre nego što je popila kutiju pilula.

- Život te ne upozna uvek sa onim ljudima koje želiš da upoznaš. Ponekad, život te dovede u kontakt s ljudima koji su ti potrebni da ti pomognu, da te povrede, da te vode, da te napuste, da te vole, i da te postepeno ojačaju kako bi postao osoba kakva treba da postaneš - napisala je Džesika.

Porodica Barimor, poznata po burnom životu, brojnim razvodima i drugovanju sa opijatima, još se nije oglasila povodom ovog slučaja.

(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track