ZAVISNI OD PLASTIČNE HIRURGIJE: 10 poznatih ličnosti koje su postale neprepoznatljive!
Foto: Ap

Da li ih prepoznajte

ZAVISNI OD PLASTIČNE HIRURGIJE: 10 poznatih ličnosti koje su postale neprepoznatljive!

Pop kultura -
Madona tvrdi da je za njen mladolik izgled zaslužan zdrav život i kvalitetne kreme, ali stručnjaci koji su dobro pogledali njene "fotke" tvrde da je ipak ubrizgala botoks

Nekima su plastične operacije uništile karijeru, neke je i dalje sramota da priznaju da redovno u lice ubrizgavaju injekcije botoksa, a drugi ipak žestoko brane svoj izbor.

Madona

Foto Beta
Foto Beta

Prošle godine fanovi su se razočarali kada je pevačica na koncert u Londonu došla naotečenog lica. Svoje razočaranje izrazili su na društvenim mrežama, molili su je da prestane da se "igrati" s licem. Madona pak tvrdi da je za njen mladolik izgled zaslužan zdrav život i kvalitetne kreme, ali stručnjaci koji su dobro pogledali njene "fotke" tvrde da je ipak ubrizgala botoks.

Lindzi Lohan

Foto Rojtrs
Foto Rojtrs

Još nije napunila ni 30 godina, a već se podvrgnula kozmetičkim tretmanima pomlađivanja. Problematična glumica zbog botoksa i filera u usnama nije mogla ni da govori kada je početkom godine gostovala u seriji "2 Broke Girls", tvrde svedoci.

Donatela Versaće

Foto AP
Foto AP

Za razliku od nekih svojih kolegica Donatela ne poriče da koristi injekcije botoksa kako bi izgledala mlađe. Uz botoks kaže i da na lice nanosi "tonu" krema. Zbog silnih estetskih zahvata na licu, Versaće izgleda potpuno drugačije nego kad je bila mlada devojka, ali, zbog toga se ne brine previše.

Nikol Kidman

Foto Fonet
Foto Fonet

Glumica se "zamrznutog" lica prvi put pojavila na filmskom festivalu u Canu u maju ove godine. Nicole je 2013. rekla da je botoks ubrizgala samo jednom, ali izgleda da je početkom ove godine preterala. Stručnjaci tvrde da je za bezizražajnost na njenom licu kriva prevelika doza botoksa i filera. Meg Rajan

Foto AP
Foto AP

Teret godina sustigao je i Meg koja se prošle godine odlučila za očajnički potez i otišla "pod nož". Rezultat povećanja usnica i zatezanja lica ipak nije bio očaravajući, već su je mediji i obožavatelji uporedili s Džokerom iz Betmena. Strani mediji pisali su kako joj je lice natečeno i podbulo verojatno zbog alergijske reakcije na kolagen.

Miki Rurk

Foto Rojters
Foto Rojters

Glumac je brojnim estetskim operacijama s godinama potpuno izobličio izgled svog lica. U pokušajima da popravi štetu, samo se još više uništavao. Prošle godine bio je toliko natečen da je bio neprepoznatljiv. Sada je smršao i ponovo izgleda pristojno, ali stari izgled više neće moći da vrati.

Šer

Foto Rojters
Foto Rojters

Pevačica je još jedna žrtva estetske hirurgije koja je nepovratno uništila svoj izgled nakon što je dugi niz godina odlazila na razne zahvate. Godinama je bila zvezda i seks-simbol pa joj je verovatno teško da se nosi s time da joj s godinama slava i izgled blede.

Lara Flin Bojl

Foto Rojters
Foto Rojters

Od silnog botoksa i filera glumica ne samo da je gotovo neprepoznatljiva, već se ne može ni iskreno nasmejati. Lice joj izgleda kao da je zapelo u grotesknoj grimasi. Iako nije komentarisala svoje estetske zahvate, Lara je još 2002. govorila kako se zbog taštine boji starenja i toga da neće moći dobiti ulogu kada bude stara.Tori Speling

Foto Rojters
Foto Rojters

Svojim rijalitijem očajnički pokušava da vrati staru slavu kada to već nije uspela brojnim operacijama. Zvezda 'Beverly Hillsa' priznala je da je povećala grudi, da je operisala nos i ubrizgavala botoks u usne i obraze, ali, kasnije se pokajala i požalila zbog svega jer ipak nije zadovoljna svojim izgledom.Melani GrifitBivša supruga Antonija Banderasa (54) nikad nije priznala da je bila na estetskim zahvatima, ali je, navodno je njena zavisnost baš o plastičnim operacijama bila jedan od problema i njihovom braku. Brojni obožavatelji su joj takođe zamerili što više ne izgleda kao pre.

Foto Rojters
Foto Rojters

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track