Žerard Depardje: Dnevno popijem oko 14 flaša vina!
Foto: Tanjug

Svaka čast

Žerard Depardje: Dnevno popijem oko 14 flaša vina!

Pop kultura -
Francuski glumac otkrio je da počne da pije u 10 sati ujutru ali da se nikada ne napije potpuno. U toku dana popije 14 flaša vina

Francuski glumac Žerard Deprdje otkrio je da svakodnevno pije od 10 sati ujutru ali da se nikada ne napije potpuno. U toku dana popije 14 flaša vinaGlumac je takođe priznao da je ubio dva lava u Africi.

"Ubio sam ih ali ja razumem zašto su oni kraljevi džungle. To je bilo u samoodbrani. Zamislite da se vozite i pokvari vam se automobil a oko vas su sve divlje životinje. Pucao sam samo da ih uplašim ali nisu pobegle. Nisam išao u lov, u Afriku sam pošao zbog Afrike", naveo je glumac.

Depardje (65) tako je rekao da pije kada mu je dosadno. Posle bajpasa i holesterola ipak mora da bude oprezan pa tako glumac ima trenutke apstinencije.

"U svakom slučaju neću umreti. Bar ne sada, još uvek imam energiju. Ali kada počnem da pijem, ne mogu da popijem kao normalna osoba. Apsorbujem 12, 13, 14 flaša dnevno", objašnjava Depardje. Takođe je slikovito opisao njegov dan.

"Počinjem u 10 sati ujutru sa šampanjcem ili crvenim vinom pa onda opet šampanjac. Zatim „Pastis“, možda pola flaše. Onda jedem uz dve boce vina. U popodnevnim satima obavezan je šampanjac, pivo i „Pastis“ oko pet posle podne, da dokrajčim flašu od jutra. Tokom noći pijem votku ili viski", iskren je glumac. Objasnio je i da nikada nije u potpunosti pijan jer je, prema njegovim rečima, čoveku dovoljno 10 minuta dremke i posle toga ste sveži.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track