Životne lekcije koje smo naučili iz serije Seks i grad!

Korisni saveti

Životne lekcije koje smo naučili iz serije Seks i grad!

Pop kultura -
Tokom šest sezona prikazivanja ove serije i dva filma, ove četri žene su nas naučile kako da budemo svoje, otkrile mnoge “ženske tajne”, obrnule nagalavačke svet mode i ljubavi

Iako je prošlo deset godina od prikazivanja serije “Sex and the City”, ona i dalje nije izgubila na svojoj popularnosti. Žene širom sveta, ali i neki muškarci, se i dan danas ugledaju na četiri glavna lika: Keri, Samantu, Mirandu i Šarlot.

Keri, Samanta, Miranda i Šarlot će ostati televizijske ikone iz dobrih razloga. Tokom šest sezona prikazivanja ove serije i dva filma, ove četri žene su nas naučile kako da budemo svoje, otkrile mnoge “ženske tajne”, obrnule nagalavačke svet mode i ljubavi.

Životne lekcije:1. Neka vam ne bude glavni cilj u životu da pronađete ili zadovoljite muškarca.2. Budite svoje!3. Njegujte ženska prijateljstva.4. Odustanite od ljudi koji vas ne cene ili ne poštuju.5. Brinite o sebi.6. Obratite pažnju na vaše finansije.7. Možemo da pravimo planove, ali to ne znači da će sve ići po planu.8. Uživajte u svojoj slobodi!9. Naučite kako da prepoznate “pravog muškarca”.10. Izaberite sebe!

Modne lekcije:1. Pronađite svoj stil.2. Moda služi za zabavu!3. Mešajte stilove!4. Istaknite svoje atribute.5. Pratite trendove, ali ne dozvolite da oni definišu vaš stil.6. Investirajte svoj novac u garderobu.7. Ponavljajte mantru: Što više, to bolje!8. I kupovina se računa kao trening.9. Uvek izađite iz kuće doterani.10. Investirajte u dobre cipele i torbu.

Ljubavne lekcije:1. Dopustite mu da vas zavodi!2. Definišite vaše značenje reči “sexy”.3. Ne požurujte stvari u novoj vezi.4. Pronađite ravnopravnog partnera.5. Odustanite ako ne ide!6. Pronađite nekog ko je spreman da bude u vezi!7. Ne prelazite preko svojih principa.8. Verujte u intucijiu vaših prijatelja.9. Pronađite nekog ko vas zasmejava.10. Ne zadovoljavajte se mrvicama.

(kolektiv.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track