ŽURKE UZ SEKS I DROGU: Bivši vlasnik otkrio mračne tajne najpopularnijeg noćnog kluba

Kako luduju poznati

ŽURKE UZ SEKS I DROGU: Bivši vlasnik otkrio mračne tajne najpopularnijeg noćnog kluba

Pop kultura -
Seks, droga i potoci alkohola koje su slavne osobe trošile do besvesti upravo u ovom kultnom njujorškom klubu naći će svoje mesto u knjizi Marka Fleišmana

Kultno mesto svetske klupske scene Studio 54 ponovo će oživeti, ali u memoarima bivšeg vlasnika koji, potpuno iskreno i bez dlake na jeziku, priča o svemu što se događalo iza zatvorenih vrata.

Seks, droga i potoci alkohola koje su slavne osobe trošile do besvesti upravo u ovom kultnom njujorškom klubu naći će svoje mesto u knjizi Marka Fleišmana, koji je ovo mesto kupio od njegovih osnivača 1981. godine, Steva Rubela i Iana Šagera.

U memoarima će biti opisano kako je Studio 54 postao epicentar ''kulture droge'' u Njujorku i kako su se slavne i poznate osobe okupljale u njegovoj kancelariji ne bi li povukle koju lajnu kokaina pre celonoćne zabave.

Žurke bez granica i otvoreni pristup seksu i ludovanju aduti su zbog kog su ga slavni jednostavno obožavali. Tako je, na primer, Majkl Džekson često plesao uz samog DJ, daleko od ostalih gostiju.

Bivši vlasnik rekao je kako je lansirao klub zabavljajući najveće zvezde sveta uz šampanjac i kokain, uključujući i Džona Belušija, Kita Ričardsa i Endija Vorhola. Gosti ovog kluba bili su, između ostalih, Madona, Wham!, Duran Duran, Sindi Loper, Vudi Alen, Rod Stjuart, Doli Parton, Olivia Njutn-Džon, Bjanka Džeger i producent Alan Kar.

Memoari bi trebali da budu pušteni u javnost tokom sledeće godine, a i već sada su zaintrigrirali svetsku javnost.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track