Zvuči neverovatno, ali ove stvari sigurno niste znali o porodici Kardašijan
Foto: Rojters

I to je moguće

Zvuči neverovatno, ali ove stvari sigurno niste znali o porodici Kardašijan

Pop kultura -
Mislili ste da ne postoji stvar koju ne znate o njima...e pa prevarili ste se

Više ne možete ni da se okrenete, a da ne saznate nešto o porodici Kardašijan. Oni se nalaze na svakom sajtu i u skoro svakom magazinu, a ponekad imamo osećaj da su na TV 24 sata dnevno.

Mislili ste da ne postoji stvar koju ne znate o njima...e pa prevarili ste se

1. O. Džej Simsona zvale su "Ujak O.Džej", a Nikol Braun "Ujna Nikol" O. Džej Simpson i Nikol Braun poznati su porodici Kardašijan kao Ujak i Ujna. Naime, O.Džej i Robert bili su najbolji prijatelji, kao i Kris i Nikol. Simsonova deca Sidnej i Džastin družili su se sa Kim, Kloi i Kortni. Porodice su zajedno išle na letovanja i proslavljala velike praznike. Kris je u svojoj knjizi napisala kako joj je Nikol jednom rekla: "O. Džej će me ubiti i izvući će se", što se ispostavilo na kraju kao tačno. Kendal Džener rodila se posle suđenja O.Džeju za ubistvo i njeno srednje ime je Nikol, piše blic.rs.

2. Kardašijanovi su prvi put bili u centru pažnje medija kada je njihov pokojni otac Robert na sudu branio O. Džej Simpsona Robert Kardašijan bio je jedan od članova nepopularnog branilačkog tima O. Džej Simpsona kada su ga branili za ubistvo veka. Porodica je tada bila po prvi put u centru pažnje svih medija, ali po svemu sudeći, ne i poslednji put. Robert Kardašijan umro je od raka 2003. godine u 59. godini života.

3. Porodica ponovo u centru pažnje zbog seks snimka Kim i Rej Džija U februaru 2007. godine Kardašijanovi su ponovo u centru pažnje kada je mlađi brat pevača Brendija, Rej Dži pustio seks snimak sa Kim Kardašijan iz 2003. godine. Snimak je obkavio "Vivid", a u aprilu iste godine Kim je tužila "Vivid". Odustala je od tužbe i dogovorila se sa sudom da dobije nadoknadu od 5 miliona dolara. Trač koji kruži od tada jeste da je mama Kris sve to organizovala kako bi porodica postala poznata.

4. Kim i Paris Hilton bile su najbolje drugarice Kim i Paris su bile najbolje drugarice, jednom je Paris čak i rekla kako je ona stvorila Kim i kako joj cela porodica Kardašijan duguje zbog toga. Možda jeste tako, možda i nije, ali nikada nije razjašnjeno zašto je to drugarstvo rastureno. Moguće je da je ljubomora odigrala tu važnu ulogu, kada je rijaliti Kardašijanovih "izbacio" Paris iz sveta TV-a.

5. Kardašijanovi su Jermeni Po očevoj strani Kardašijanovi su Jermeni, Robertova oba roditelja rođena su tamo, mada je sam Robert rođen u Los Anđelesu. Postoji još poznatih Jermena poput Šer, ali najpoznatiji su definitivno Kardašijanovi.

6. Kim je bila udata tri puta Mnogi su zaboravili da je rijaliti zvezda bila udata za muzičkog producenta Dejmona Tomasa kada je imala 19 godina. Razveli su se 2004. godine posle 4 godine braka. Onda se udala za košarkaša Kris Hemfrija u avgustu 2011. godine i podnela papire za razvod 72 dana kasnije. 24. Maja 2014. godine Kim je rekla još jedno "da" reperu Kanje Vestu u Italiji. Par je dobio ćerku Nort juna 2013. godine.

7. "Keeping up with Kardashians" nije njihov prvi rijalitiPre čuvenih "Kardašijanovih" i hiljadu rijalitija koji su proizveli, pre svega toga Kim je učestvovala sa Paris u "Jednostavnom životu", dok je Kortni bila u rijalitiju "Filthy Rich Cattle Drive" na E! kanalu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track