Poslednji trenutak za letovanje

Poslednji trenutak za letovanje

Zabava -
Povoljne cene aranžmana za boravak u hotelima još uvek traju

Leto se bliži kraju pa tako i letnji odmori. Međutim, agencija Travelland ima ponudu čak i za one koji bi da uhvate leto u foto finišu i na najbolji način po najpovoljnijim uslovima iskoriste svoj letnji odmor.Povoljne cene aranžmana za boravak u hotelima još uvek traju. Gosti imaju priliku da iskoriste pravu 'Last Minute' akciju i uživaju u hotelskom smeštaju po neverovatnim cenama u vrhunskim hotelima čak i na kraju leta. Ako ste već ovoliko dugo čekali da odete na letovanje, učinite svoj odmor nezaboravnim i u isto vreme najpovoljnijim.

Iz ponude hotela izdvajamo Porto Carras Meliton Hotel 5* i Porto Carras Sithonia Hotel 5* koje možete rezervistati uz popust do 23%. Porto Carras Meliton hotel je inače jedan od najluksuznijih hotela - savršen izbor za zadovoljenje svih čula. Osim ovog kompleksa, tu su i hoteli iz poznatog lanca (G-Hotels) Athos Palace Hotel 4*, Pallini Beach Hotel 4* ili Simantro Beach Hotel 4* kao i Theophano Imperial Palace 5* u kojima možete izvršiti rezervaciju uz popust do 23%. Theophano Imperial Palace 5* je potpuno renoviran 2008. godine i nalazi se u okviru kompleksa Athos Palace i Pallini Beach. Svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uređenja soba uvodi viši standard u ovaj kompleks G-hotela. Naravno, hit u ovoj ponudi je i dalje Alexandros Palace Hotel & Suites Uranopolis 5* koji možete rezervisati uz popust do 18%, ali bitno je napomenuti da hotel nudi GRATIS ZA DVOJE DECE. Osim cene, domaćini su se potrudili da boravak gostima učine veoma prijatnim pa tako gosti mogu da uživaju uz besplatne suncobrane i ležaljke na bazenu.Zatim tu je i besplatna upotreba fitnes centra. Specijalni paket proizvodi za SPA centar. A gosti koji borave u Junior suite i suite dobijaju na dolasku flašu vina i ekskluzivan pribor u kupatilu. Osim hotela koji nude gratis za boravak dvoje dece, hotel Village Mare pruža mogućnost popusta za rezervaciju do 18%, ali i boravak TROJE DECE GRATIS.Trend ekskluzivne i jedinstvene ponude hotelskih popusta, agencija Travelland nastavlja i kada je u pitanju hotel Pelli 3* u Pefkohoriu, koji nudi svojim gostima popust do 40% odnosno specijalnu cenu za boravak od 30.08. i od 04.09.2014. Popuste za svoje goste nude još i hoteli Kriopigi Beach 4*do 18%, Alia Palace Hotel 5* takođe 18% kao i Flegra Palace Hotel4* i Pomegranate Spa Hotel 5* , dok jedan od omiljenih hotela gostiju Grand Otel 4* u Haniotiu možete rezervisati uz popust do čak 23% . ’Last minute’ popusti za većinu hotela važe do 30.08.2014 dok za hotele iz lanca G-hotels važe do 20.08.2014. Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše.

Agencija Travelland za svoje goste nudi dodatni ’agencijski popust’ od 3%

na svaku hotelsku ponudu. Tako svaki popust bude još veći.Već je više puta pomenuto, a sve veći broj gostiju i potvrđuje da agencija Travelland ima najbolju ponudu apartmana na Halkidikiu, posebno u Pefkohoriu, koji je omiljen među turistima iz Srbije. Činjenica da je agencija Travelland prepoznatiljiva po ponudi smeštaja u Pefkohoriu, predstavlja i obavezu da pored najbolje imamo i najpovoljniju ponudu. U okviru ’BEST MINUTE’ ponude pripremili smo specijalne paket aranžmane za boravak od 7 noćenja u septembru. Osim toga, gostima smo omogućili da uz specijalne paket aranžmane sa uključenim prevozom borave po neverovatnoj ceni od 7.490 dinara po osobi u luksuznim apartmanima u periodu od 01. Oktobra do 11. Oktobra 2014. . Agencija Travelland Vam pored Grčke, nudi i ostale destinacije za letovanje kao što su Tunis , Turska ili Dubai ali i daleke i egzotične destinacije.Za one koji su već bili na letovanju ili one koji više vole da upoznaju druge gradove, spremili smo HIT PONUDU za obilazak gradova. Obiđite romantičnu Veneciju po ceni od 75eur po osobi. Putujte severnom Italijom za 95eur ili šopingujte u Solunu uz noćenje ili bez noćenja po ceni od 39eur. Ako volite pivo, evo prilike da uživate u čuvenom češkom pivu i obiđete Prag po ceni od 89eur. U periodu školskog raspusta, možete otputovati i obići dvorce Bavarske po ceni od169eur po osobi koliko košta aranžman u trajanju od 6 dana. Osim toga, možete posetiti Beč po ceni od 120eur ili putovati Azurnom obalom po ceni od 169eur po osobi.Očekujemo Vas i radujemo se Vašoj poseti u našim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu. Svakako posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku i odabrati neko od naših brojnih iznenađenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track