5 TIPOVA FEJSBUK DEVOJAKA: Ona je tu da ti ne bi morao da čitaš Andrića i Koelja...

One su stvorene na društvenoj mreži

5 TIPOVA FEJSBUK DEVOJAKA: Ona je tu da ti ne bi morao da čitaš Andrića i Koelja...

Tech -
FB je jedan od najrasprostranjenijih društvenih mreža, a prema tome šta i kako postuju, devojke su svrstane u pet kategorija

Skoro svi imaju profile na nekoj od društvenih mreža bez kojih danas i ne može da se zamisli druženje i komunikacija. Fejsbuk je jedan od najrasprostranjenijih društvenih mreža, a prema tome šta i kako postuju, devojke su svrstane u pet kategorija.

1. Najbolja ribaSmisao postojanja njenog Fejsbuk profila je da obični smrtnici vide nešto lepo u svojim mizernim životima. Dakle, najbolja riba je tu zbog vas, da biste vi uživali u njenom savršenstvu. Nema ona mnogo toga da kaže ili smatra da "fotografija kaže više od hiljadu reči".

2. IntelektualkaOna je tu da ti ne bi morao da čitaš Andrića i Koelja, jer će ona sve najbitnije da postavina svoje statuse. Takođe, ona će te putem svog zida uputiti u sva aktuelna dešavanja, naravno, uz njeno viđenje i komentarisanje. Intelektualka ne voli mnogo da postavlja svoje fotografije, ali će rado šerovati fotku Nikole Tesle na njegov rođendan.

3. EmotivnaNjoj od samog nastanka Fejsbuk, pa do dana današnjeg, nešto nije jasno, ili ne može da veruje. Dakle: "Ne mogu da verujem kako su ljudi zli... ", "Nije mi jasno kako si mogao tako nešto da mi uradiš" i slično. Emotivna voli dubokoumne turbofolk hitove i da pati uz njih po društvenim mrežama.

4. DrugaricaOvo je osoba koja nije osoba bez drugarice. Ona nema samostalnu fotografiju, niti ume da konstatuje bilo šta što ne sadrži "kad smo mici moja i ja..." Svrha njenog Fejsbuka je da ona i njena "mici, maca, srckić, buba" jedna drugoj na fotografijama napišu kako su "lepe" i "BFF".

5. Riba u vezi Kao što drugarica ne postoji bez drugarice, tako riba u vezi ne postoji bez svoje jače polovine. Fejsbuk ovakve ribe sadrži: njegovo ime u imenu, zajedničke fotografije sa putovanja, fotografije poklona najboljeg momka na svetu i, naravno, lajkove njegove majke.

(beogradnocu)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track