FEJSBUK ZA BOGATE: Ovu društvenu mrežu možete koristiti ukoliko platite 9.000 dolara!
Foto: Facebook

Samo za elitu

FEJSBUK ZA BOGATE: Ovu društvenu mrežu možete koristiti ukoliko platite 9.000 dolara!

Tech -
Prednosti skupe članarine su neograničen prostor za skladištenje podataka u "cloudu", kao i to što se neće prikazivati ni jedna jedina reklama. Međutim, sve ostale funkcije su slične onima na Facebook-u i Twitter-u

Ukoliko su vam dosadili Facebook i Twitter, a imate poprilično keša, nova društvena mreža Netropolitan je idealna za vas. Naime, ova zajednica napravljena je samo za bogataše, a ukoliko želite da postanete član na godišnjem nivou moraćete da izdvojite čak 9.000 dolara.

Prednosti članarine od 9.000 dolara su neograničen prostor za skladištenje podataka u “cloudu”, kao i to što se neće prikazivati ni jedna jedina reklama. Sa druge strane, ostale funkcije koje Netropolitan nudi su više manje slične drugim besplatnim sajtovima poput Facebook-a i Twitter-a.

Sajt je dostupan na desktop i mobilnim internet pretraživačima, a tu su i aplikacije za Android i iOS pametne telefone. Netropolitan je osnovao kompozitor sa Menhetna, Džejms Tuši-Piters.

"Netropolitan uključuje mnoge funkcije koje se očekuju od moderne društvene mreže, kao i neke koje nisu standard. Jednom kada postanete član zajednice imaćete pristup statusima i sobama za diskusiju drugih članova. Možete kreirati grupe i komunicirate u vezi svega, od finih vina do oldtajmer automobila i predloga za putovanja", izjavio je osnivač ove čudne društvene mreže Džejms Tuši-Piters.

U pravilima korišćenja stoji da svako ko želi da postane član mora da ima najmanje 21 godinu, ali i da koriste prava imena. Moderatori sajta vode računa o zloupotrebi, spamovanju i drugim lošim stvarima koje se mogu desiti online.

Iz bezbednosnih razloga sajt nije indeksiran na Google-u, ne nudi nikakve opcije za ljude koji nisu članovi, i nikada neće objaviti imena niti bilo koji drugi detalj svojih korisnika.

(EPK/dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track