NEMATE LEPŠU POLOVINU? Devojka vaših snova za samo 10 dolara, evo kako...
Foto: Invisible Girlfriend

Tehnologija 21. veka

NEMATE LEPŠU POLOVINU? Devojka vaših snova za samo 10 dolara, evo kako...

Tech -
Tehnologija 21. veka i za takve dosadnjakoviće ima rešenje - usluga Invisible Girlfriend za tebe će stvoriti virtualnu devojku koja će ti slati poruke, zvati te, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili ti slati poklone

Prijatelji te ispituju kad ćeš više naći devojku, a mama neprestano gnjavi da ti je već vreme da nađeš nekoga. Neko ema frke, netko je mislio na to i napravio servis koji će ih ušutkati.Tehnologija 21. veka i za takve dosadnjakoviće ima rešenje - usluga Invisible Girlfriend za tebe će stvoriti virtualnu devojku koja će ti slati poruke, zvati te, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili ti slati poklone. A sve kako bi ti onima koji zabadaju nos mogao reći da imaš devojku.

Nevidljiva devojka pobrinuće se da ti poveruju. Osnivač servisa Invisible Girlfriend Met Homan objašnjava kako cilj usluge nije da pomognu ljudima da lažu nego jednostavno da služe kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu. Naravno, Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti devojku nego samo pomoći da izmišljena priča o devojci bude uverljivija.

Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara. U najavi je, naravno, i nevidljivi dečko.

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track