Zagorčić: Rapid je jak, ali imamo šanse

Vojvodina u Beču

Zagorčić: Rapid je jak, ali imamo šanse

Fudbal -
Vojvodina sa umerenim optimizmom putuje u Beč na megdan Rapidu

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da je Rapid iz Beča izuzetno jak protivnik, ali Vojvodina neće odustati od napadačke igre u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da će Vojvodina sutra od 21.00 u Novom Sadu igrati "uz dozu opreza".

"Svaka pobeda pa i nerešen rezultat bez golova, daje nam realne šanse da se nakon revanša nađemo u narednom krugu takmičenja", kazao je trener Vojvodine.

Prvotimci Vojvodine Marko Poletanović i Miroslav Stevanović pozvali su navijače da dođu u što većem broju na stadion, jer će u takvoj atmosferi igrači "dobiti krila". U ekipi Vojvodine sutra neće biti Vuka Mitoševića koji će, zbog zdravstvenih problema, pauzirati dvadesetak dana. Neće igrati ni Branislav Trajković, zbog crvenog kartona. Umesto Trajkovića će na poziciji štopera najverovatnije igrati iskusni Đorđe Jokić, a Zagorčić je rekao da i Holanđanin Seržinjo Grin ima šansu da sutra debituje pred novosadskom publikom.

Policija je danas upozorila da je utakmica Vojvodina-Rapid proglašena "sportskom priredbom povećanog rizika", zbog čega će policija preduzeti sve zakonske mere da ona protekne bezbedno, uključujući i video snimanje pre, za vreme i posle utakmice. Novosadska policija je saopštila i da neće dozvoliti okupljanje navijačkih grupa u centru grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track