ZAJEČARCA TUKLI U ŠUMI: Drvoseče htele da me zakolju zbog akumulatora!

Pakao: Policija ga spasla u poslednji tren

ZAJEČARCA TUKLI U ŠUMI: Drvoseče htele da me zakolju zbog akumulatora!

Crna Hronika -
Upali su mi u kuću, tukli me, a zatim odveli u šumu, sve zbog nekih kamionskih akumulatora, o kojima nemam pojma, ispričao za Kurir pretučeni Damir Jovanović (20)

ZAJEČAR - Surovo!- Četvorica drvoseča, koje poznajem iz viđenja, upala su mi u kuću u noći između četvrtka i petka, dok smo supruga Desislava i ja spavali. Iz sna nas je prenuo tresak dok su razbijali ulazna vrata, a kad sam prišao vratima spavaće sobe, oni su upali i navalili na mene... Tukli su me i tražili neke akumulatore za kamion, a ja nisam imao pojma o čemu pričaju! Oborili su me na krevet, udarali po licu i telu, a onda su me bacili na pod i nastavili da šutiraju gde stignu!Triput u nesvestiOvo je juče za Kurir ispričao Damir Jovanović (20) iz Zaječara, koji je teško povređen kad su ga napali Dražen K. (30), Ivan A. (28), Momir M. (33) i Radomir P. (54), svi iz Zaječara. Damir i njegova supruga Desislava tvrde da bi napadači sigurno ubili Damira da policija nije reagovala i posle mučenja, koje je trajalo skoro dva sata, izvukla Damira iz kandži siledžija.Desislava dodaje i da su napadači udarali Damira gde god su stigli!- U jednom trenutku taj Dražen je uzviknuo: „Daj nož da koljem!“ Prestravila sam se i počela da vrištim, a on se onda ustremio na mene i povikao: „Ućuti ili ću i tebe da zakoljem“ - priča i dalje vidno uznemirena Desislava.Damir dodaje da su ga drvoseče, nakon batina u kući, ubacile u automobil i odvele na Vešala na brdu Kraljevica.- Tamo su nastavili da me tuku i da traže neke pare koje ja nisam imao! Šutirali su me gde su stigli, a ja sam bezuspešno pokušavao da se zaštitim. Svuda po telu imam masnice, polomili su mi nekoliko zuba, a i noge su mi povređene jer je Dražen, dok sam ležao, skakao po njima. Tri puta sam se onesvešćivao - priča uznemireno Damir.Policija bila bržaPosle druge runde batina siledžije su ponovo ubacile Damira u automobil i krenule u šumu.- Siguran sam da bi me tamo ubili da nije naišla policija, koju je prethodno obavestila moja supruga - rekao je Damir, kome su lekari konstatovali teže povrede, ali je posle ukazane pomoći pušten kući.Dva policijska automobila sustigla su kola u kojima je bio Damir i tada je Dražen K., koji je očigledno bio predvodnik, počeo da protestuje zbog zaustavljanja. Međutim, ubrzo su sva četvorica nasilnika savladana i sprovedena u policiju, gde im je po nalogu tužioca određeno zadržavanje.

Preživeli traumu... Desislava i Damir
Preživeli traumu... Desislava i Damir

OtimačinaIZ KUĆE MU ODNELI RAČUNAR I MOBILNIPrilikom upada u kuću Jovanovića, četvorica napadača odnela su laptop i mobilni telefon. Policija je ukradene stvari našla u njihovom automobilu i vratila ih Damiru.Poznavali seNE ZNAM ZAŠTO SU ME NAPALIDamir Jovanović kaže da svu četvoricu napadača poznaje iz viđenja.- Svi se oni bave sečom drva za ogrev, ali se nikad nismo posebno družili. Zaista mi nije jasno zašto su banuli kod mene - rekao je Damir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja