Zakucao se u stub i poginuo

Stravičan udes

Zakucao se u stub i poginuo

Crna Hronika -
Stojan Drapić (19) nastradao kada je izgubio kontrolu nad kolima, uleteo u suprotnu traku i obmotao se oko bandere

BEOGRAD - Tragedija!Stojan Drapić (19) poginuo je juče oko 4.00 sata, kad se automobilom „honda akord“ zakucao u banderu u Dunavskoj ulici na Dorćolu. Prema prvim nezvaničnim informacijama, mladić je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom zbog prebrze vožnje.- Stojan je bio sam u kolima, išao je Dunavskom ulicom u smeru ka Luci Beograd. Vozio je preko 100 kilometara na sat i u blizini pumpe „Boban“ iznenada izgubio kontrolu nad „hondom“, koja je prešla u levu kolovoznu traku i zakucala se u banderu - kaže naš izvor iz istrage.Od siline udarca automobil se rotirao za 180 stepeni i obmotao se oko bandere, koja ga je maltene prepolovila.- Prednji deo bukvalno se raspao. Hauba je s motorom odletela 15 metara od zadnjeg dela automobila, a betonska bandera je kroz vrata sa suvozačeve strane ušla u kabinu i završila na mestu vozača. Telo stradalog mladića iz kola su izvukli vatrogasci - kaže naš izvor iz istrage. Stojanovo telo prebačeno je na obdukciju, dok je automobil poslat na tehnički pregled kako bi se utvrdila njegova ispravnost.(M. I. - J. S.)

Za 24 sata 106 saobraćajki u Srbiji- Na putevima u Srbiji u poslednja 24 sata evidentirano je 106 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, a 62 su teže i lakše povređene. U Beogradu je zabeleženo 46 nezgoda, u kojima je 21 lice povređeno, a jedna osoba poginula - saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Umro u blizini svog stanaNesrećni mladić poginuo je na samo nekoliko stotina metara od kućnog praga. U stanu u kojem je živeo u Uzun Mirkovoj ulici juče se okupio veliki broj njegovih prijatelja i rođaka, koji su u neverici i tišini, širom otvorenih vrata, dočekivali one koji su dolazili da izjave saučešće.- Izvinite, ne želimo da govorimo - bilo je sve što je rekao jedan od prisutnih. Nekoliko trenutaka ranije lekari su došli da ukažu pomoć članu familije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track