DIVLJACI: Ovo je 20 najbahatijih taksista na aerodromu, pljuju, biju, gađaju...

Lista Zlatana Zlatanovića

DIVLJACI: Ovo je 20 najbahatijih taksista na aerodromu, pljuju, biju, gađaju...

Beograd -
Nikad nije bilo gore. Pošto godinama postoji ovaj problem odlučio sam da objavim ovaj snimak na kojem se vidi 20 najbahatijih od ukupno 80 divljih taksista na aerodormu, kaže Zlatan Zlatanović, direktor i vlasnik "Beogradskog taksija"

BEOGRAD - Skoro dva meseca nakon što je komunalna policija dobila ovlašćenje da kažnjava divlje taksiste koji na dolaznom terminalu "Aerodroma Nikola Tesla" nude taksi uslugu, na internetu je osvanuo snimak na kojem je, kako kaže tvorac ovog klipa Zlatan Zlatanović iz "Beogradskog taksija", zabeleženo kako su se ponašali ilegalni taksisti u ovoj vazdušnoj luci u prethodnih šest meseci.

Inače, Zlatanović još od letos ukazuje na marifetluke divljih taksista na aerodormu.

Komunlna policija je početkom decembra dobila jaču ulogu u borbi protiv divljih taksista na osnovu dopune Odluke o auto-taksi prevozu, ali prema rečima Zlatanovića, situacija se uopšte nije izmenila.

- Nikad nije bilo gore. Pošto već godinama postoji ovaj problem, a pretpostavljam da mnogima nije jasno ko tu i kako radi odlučio sam da objavim ovaj snimak na kojem se vidi 20 najbahatijih od ukupno 80 divljih taksista na aerodormu - kaže Zlatan Zlatanović, direktor i vlasnik "Beogardskog taksija" i dodaje da mu je u noći između nedelje i ponedeljka neko izbušio sve četiri gume na automobilu ispred kuće što ga je dodatno podstaklo da objavi ovaj klip.

Video snimak je osvanuo na "jutjub"-u juče, a Zlatanović se, kako kaže, nada da će ovaj klip pomoći da se konačno uvede red na aerodormu.

http://www.youtube.com/watch?v=XFS0xJEU5zk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track