ZALJUBLJENA MAJA OGNJENOVIĆ: Svih 29 godina sam čekala muškarca kao što je Danilo Ikodinović
Foto: Twitter

Emotivna stabilnost

ZALJUBLJENA MAJA OGNJENOVIĆ: Svih 29 godina sam čekala muškarca kao što je Danilo Ikodinović

Stars -
Nas dvoje smo vrlo slični u razmišljanjima i stavovima, ali i po karakteru. Veliki smo emotivci i prepoznali smo se u pravo vreme. Mi smo idealan spoj, volimo se beskrajno, rekla je odbojkašica o svojoj ljubavi

Odbojkašica Maja Ognjenović, koju je sportski angažman 2012. odveo u Poljsku, u odbojkaški klub Hemik Polis u Ščećinu, već devet meseci uspešno održava vezu s proslavljenim bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Odnedavno, kada je ona u Beogradu, žive na istoj adresi. Maja kaže da su našli recept da ljubav ne trpi zbog daljine i česte razdvojenosti, uslovljene njihovim poslovnim obavezama, ali i da joj se čini da je svih 29 godina čekala muškarca kao što je Danilo Ikodinović.

"Danilo i ja imamo interni dogovor da nikada ne budemo razdvojeni duže od dve nedelje jer je to najduži period koji možemo da izdržimo jedno bez drugoga. Tokom vremena koje provedemo zajedno akumuliramo dovoljnu dozu ljubavi do sledećeg viđenja", rekla je Maja.

Od početka oni nisu skrivali vezu, pa su tviteraši njeni svedoci skoro od prvog dana i već ih proglašavaju idealnim parom, a zajednički život je samo još jedna potvrda o tome da se odlično slažu.

"Počeli smo da živimo zajedno kad smo shvatili da nam je tako jednostavnije i lepše nego da gubimo vreme odlazeći jedno kod drugoga. Nas dvoje smo vrlo slični u razmišljanjima i stavovima, ali i po karakteru. Veliki smo emotivci i prepoznali smo se u pravo vreme. Mi smo idealan spoj, volimo se beskrajno", kazala je Maja.

Jedna od naših najboljih odbojkašica ne krije da Dača češće pakuje kofere i dolazi u njen zagrljaj, ali samo jer je ona uslovljena sportskim kalendarom, svakodnevnim treninzima i utakmicama.

"Emotivna stabilnost koju imam uz Danila mi izuzetno znači, a pre svega razumevanje koje ima za moje obaveze jer je prošao sve to tokom svoje vrhunske sportske karijere. Njegov posao dozvoljava veću fleksibilnost te priznajem da se češće on prilagođava mojim obavezama. Ubeđena sam da daljina ne može da ugrozi vezu dvoje ljudi koji se iskreno vole", ističe odbojkašica i dodaje da uprkos ljubavi, ona i bivši vaterpolista ne planiraju u skorije vreme venčanje i prinovu iako sanjaju zajedničke snove o porodici i deci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track