ZALJUBLJENA: Romana smuvala devet godina mlađeg fudbalera
Foto: Damir Dervišagić

Konačno je Fotos Pitađis postao prošlosti

ZALJUBLJENA: Romana smuvala devet godina mlađeg fudbalera

Stars -
Panićeva na otvaranju poznatog splava pokazala svog novog dečka Zorana Šupića, koji igra za BSK Borča

Vodi se onom starom da je mlađe slađe.Romana Panić pojavila se na otvaranju splava „River“ s novim dečkom. Eto, konačno je prebolela Fotosa Pitađisa i našla drugog. Pevačica je smuvala ni manje ni više nego fudbalera. I to devet godina mlađeg. Reč je o tridesetogodišnjem Zoranu Šupiću, koji igra za fudbalski klub Borča. Atraktivna pevačica i njen dečko nisu krili emocije, pa su se na prepunom splavu ljubili, grlili i šaputali jedno drugom na uvce.Prštali poljupci- Romana se nije krila od fotografa i pored sevanja bliceva uživala je u provodu sa svojim dečkom. Prštali su poljupci, a po njima se videlo koliko su srećni i zaljubljeni. Da je reč o čvrstoj vezi govori činjenica da ga je predstavila u javnosti jer je njen bivši dečko Fotos Pitađis bio poslednji s kojim se pojavila pred svetom - kaže naš izvor i dodaje:- Romana je nedavno pokušala da obnovi vezu s kiparskim advokatom, ali je shvatila da im ne ide. Upravo u tom periodu upoznala je fudbalera BSK Borča i uplovila u romansu s njim. On je rodom iz Sarajeva, ali već izvesno vreme živi u Beogradu.

Krenulo jojPozvali smo pevačicu, koja nam je potvrdila da uživa u novoj vezi:- Nisam izbegavala slikanje jer je u pitanju moj dečko Zoran Šupić. Ne želim da govorim o njemu i našoj vezi, još je rano. Lepo mi je, ali ne želim da se ispovedam - kroz osmeh je rekla Romana.Izgleda da je pevačici baš krenulo u životu otkako je nabacila novu frizuru. Predstavila je novu pesmu „Titula“ na Pink festivalu i našla je mladog i zgodnog dečka. Šta drugo može da poželi...(Z. M.)

U mrežuANA PEVALA U BRUSU I GAĆAMANa otvaranju splava goste je zabavljala Ana Nikolić. Ona se pojavila u veoma atraktivnoj odevnoj kombinaciji, tačnije u donjem vešu. Pevačica je imala crne gaćice i brus, a preko toga mrežastu haljinu. Atraktivna Paraćinka brzo je zapalila masu pesmom, a pogotovo muški deo publike, koji je uživao u njenom više nego atraktivnom izdanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track