ŽALOST: Naš Stefan je sada na nebu s anđelima

Crna Hronika

Selo Radevac kod Aleksinca oprostilo se od tinejdžera poginulog u udesu

sahranjen Stefan Stevanović, selo Rradevac, Aleksinac, saobraćajna nesreća

Nema utehe za Stefanove roditelje

Poslednje zbogom!
Nekoliko stotina ljudi došlo je juče da u Radevcu kod Aleksinca do večne kuće isprati Stefana Stevanovića (15), stradalog u subotu u saobraćajnoj nesreći u selu Gradetin.

- Stefana je sudbina odnela na nebo. Ako je za utehu neutešnim roditeljima Srđanu i Jasmini, on je sada, kao dobar dečak odabran od Boga, u društvu anđela - kazao je posle opela prota Mijat.Za to vreme
dvorištem su odjekivali leleci.

- Što Bog mene ne uze, gde sad ideš. Drugari su ti došli, mesto ti je s njima, a ne u crnoj zemlji - naricala je  baka dečaka.Na sahrani  nije bila samo sestra Sandra, koja je teško povređena u udesu. Umesto nje, u rukama drugarice Milice venčić na kome je lenta s natpisom: „Poslednji pozdrav dragom Stevanu od sestre“.

Roditelji nisu imali snage da je dovedu na sahranu. Ona još ne zna da je Stefan poginuo - priča drugarica Milica.Među okupljenima je i D. P. (17), koji je bez položenog vozačkog vozio „punto“ kad se vozilo zakucalo u drvo.Dečak je pod stresom, teško ga je oporaviti. Ni sam ne zna kako se sve dogodilo - rekla je dečakova tetka Olgica.

(D. I.)

„Punto“ je vozio D. P. (17) zoom „Punto“ je vozio D. P. (17)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Lenoir

  Lenoir

  Ovo je vise nego tragicno...suvise tragicno da bi covek mogao nesto da komentarise...ali dok god mi sami pravimo greske dozvoljavajuci da nam deca budu"najklinci", dozvoljavamo da rade i one zabranjene stvari nece biti cudo ako se ovakvim tempom i nastavi...Roditeljima i familiji iskreno saucesce...i poruka ostalima PAZITE na decu..

  18 Odgovori 
 • Savo

  Savo

  Stefane anđelu, pozdravi mog anđela, sina Igora. Budite dobri drugari u raju jer ste istih godina.
  Mi ćemo ovde na ovom svijetu da patimo što nismo s vama ali i mi ćemo doći u nebesko carstvo brzo.
  Volimo vas djeco i anđeli naša.

  12 Odgovori 
 • Hrvat Ivan

  Hrvat Ivan

  Nedao bog ovog zla nikome pa ni najgorem neprijatelju ,sa ovakvim tragedijama i stresom se treba imati snage da se bori kroz cjeli zivot prestrasno uzas..........

  8 Odgovori 

Poslednji komentar

 • dzesi sirenic

  dzesi sirenic

  necu da budem zla ali ipak logicki gledano i stefan je kriv jer je dozvolio da ga maloletnik vozi iako mladic ima 17 godina ne znaci da ima vozacku i da sme da vozi.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Od nacionalizma nema dobrog života, a oni koji još uvek imaju takve snove neka ih usmere ka radnim mestima Maja Gojković predsednica Skupštine srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!