ŽALOST: Naš Stefan je sada na nebu s anđelima

ŽALOST: Naš Stefan je sada na nebu s anđelima

Crna Hronika -
Selo Radevac kod Aleksinca oprostilo se od tinejdžera poginulog u udesu

Poslednje zbogom!Nekoliko stotina ljudi došlo je juče da u Radevcu kod Aleksinca do večne kuće isprati Stefana Stevanovića (15), stradalog u subotu u saobraćajnoj nesreći u selu Gradetin.

- Stefana je sudbina odnela na nebo. Ako je za utehu neutešnim roditeljima Srđanu i Jasmini, on je sada, kao dobar dečak odabran od Boga, u društvu anđela - kazao je posle opela prota Mijat.Za to vreme dvorištem su odjekivali leleci.

- Što Bog mene ne uze, gde sad ideš. Drugari su ti došli, mesto ti je s njima, a ne u crnoj zemlji - naricala je baka dečaka.Na sahrani nije bila samo sestra Sandra, koja je teško povređena u udesu. Umesto nje, u rukama drugarice Milice venčić na kome je lenta s natpisom: „Poslednji pozdrav dragom Stevanu od sestre“.Roditelji nisu imali snage da je dovedu na sahranu. Ona još ne zna da je Stefan poginuo - priča drugarica Milica.Među okupljenima je i D. P. (17), koji je bez položenog vozačkog vozio „punto“ kad se vozilo zakucalo u drvo.Dečak je pod stresom, teško ga je oporaviti. Ni sam ne zna kako se sve dogodilo - rekla je dečakova tetka Olgica. (D. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track