ŽANDARM IZAZVAO UDES: Sreća je da sin nije bio s nama u kolima

Žena koju umalo nije ubio Mikica R.

ŽANDARM IZAZVAO UDES: Sreća je da sin nije bio s nama u kolima

Crna Hronika -
Očevici su nam rekli da su mislili da smo izginuli u „renou“, kaže Ljiljana Ljubenković, na čiji auto je naleteo Mikica R.

NIŠ - Zadržana u bolnici.Čudom smo ostali živi, mogli smo svi da izginemo, to je bio stravičan sudar...Suvozač nepovređenOvako je Ljiljana Ljubenković (37) opisala udes u kojem je pripadnik niškog odreda Žandarmerije Mikica R. (39) „golfom“ udario u „reno“ u kojem je ona bila putnik. Nesreća se dogodila u nedelju, a osim Ljiljane, lakše povrede zadobio je i njen suprug Petar, dok je Ljiljanin kolega, koji je bio na mestu suvozača, ostao nepovređen.Svetlo farovaLjiljana je zbog potresa mozga zbrinuta na niškoj Klinici za neurohirurgiju.- Muž je mene i kolegu vozio kući. U jednom trenutku sam, iznenada, videla svetlo farova i osetila stravičan udarac! Vrteli smo se ukrug, a ja sam letela s jednog kraja auta na drugi. Kad smo se zaustavili, osetila sam bolove po celom telu, a krv me je oblivala. Hitna pomoć me je prebacila u bolnicu, gde su mi ušili ranu na čelu, a pošto je utvrđeno da imam potres mozga, ostala sam na lečenju - priča Ljiljana.Ona kaže da ne zna kako je do nesreće došlo.- Očevici su ispričali da ni oni nisu videli kako auto dolazi sve dok nas nije udario. Rekli su da su mislili da smo svi mrtvi... Sreća u nesreći je što muž nije dozvolio našem sinu od 11 godina da pođe te večeri s njim, jer ko zna da li bi preživeo, a lako je moglo da se desi da ostane bez oba roditelja - kaže povređena žena.(M. M.)

IstragaNE ZNA SE KO JE KRIVPolicija još nije saopštila ko je krivac za sudar i ispituje da li je Petar Ljubenković imao pravo da izvrši polukružno kretanje na mestu gde je došlo do udesa. Utvrđuje se i kojom je brzinom žandarm vozio. Takođe, još se ne zna ni da li je žandarm bio na dužnosti ili je službeno vozilo koristio u privatne svrhe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track