Regionalna saradnja

Žandarmerija uhapsila 22 osobe širom Srbije

Crna Hronika

Autor:

Privedeno je i osam carinika osumnjičenih za malverzacije kojima su oštetili budžet Srbije za oko milijardu dinara

Žandarmerija

BEOGRAD - U više gradova u Srbiji rano jutros oko šest sati uhapšene su 22 osobe, od kojih osam carinika osumnjičenih za malverzacije kojima su oštetili budžet Srbije za oko milijardu dinara, i ova akcija se nastavlja, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je rekao da su te osobe uhapšene u Beogradu, Pančevu, Subotici, Novom Bečeju i Novom Pazaru. Njih su pripadnici Žandarmerije uhapsili jutros oko šest sati u oko 20 objekata u sklopu akcije policije regiona.

Ta akcija policije regiona, koja je počela jutros u više gradova, još uvek traje, rekao je Veljović.

"Uhapšeni su od 2009. do danas preko carine u Subotici prilkom uvoza i carinjenja robe iz Evropske unije i evroazijskih zemalja lažnom dokumantacijom umanjivali cenu robe i umanjenjem poreza i carina oštetili budžet za oko milijardu dinara", kazao je direktor policije.

Veljović je rekao da su te osobe uhapšene u Beogradu, Pančevu, Subotici, Novom Bečeju i Novom Pazaru. Njih su pripadnici Žandarmerije uhapsili jutros oko šest sati u oko 20 objekata u sklopu akcije policije regiona.

Trenutno se vrši pretres na 45 lokacija.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (22)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • lala

  lala

  pa ima razloga, beograd je grad u kojem je hleb najjeftiniji u drzavi, najvece su mogucnosti za zaposljavanje, grad sa najvecom platom. ako zelis da studiras moras u bg, ako zelis da se lecis moras u bg. sve to jos plus reketiranje ostatka srbije od strane bg-a...

  19 Odgovori 
 • Legat

  Legat

  U Srbiji mozes svakog dana nekoga pravdi da privedes,toliko toga ima kriminalnog!
  Beograd,neizbezni,lider regiona,a i sire!"Svuda podji(hapsi),al u BG uvek dodji(hapsi)!!!

  16 Odgovori 
 • DEJAN

  DEJAN

  A kako da nema mrznju covek na primer iz Uzica grada koji izveze 30posto ukupnog izvoza cele Srbije, a u tom gradu nista! Pa mi ni bazen u gradu nemamo, nemamo ni hotel! Kazu grad nema para treba dati za Beograd! Prosecna plata je oko 40 000 eeej pa jel to realno?

  13 Odgovori 

Poslednji komentar

 • laki

  laki

  Lopov je lopov! Kriminalac je kriminalac! Pa, zar ti nije dosadilo više to kurčenje carinika, koji ne znaju šta nemaju, a ovamo im plata 40-50 hiljada. Žalosno je to što se ovo retko događa, pa se gamad namnožila.

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Briselski sporazum ne koči priključenje Evropskoj uniji Marko Ðurić, direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!