Regionalna saradnja

Žandarmerija uhapsila 22 osobe širom Srbije

Crna Hronika

Autor:

Privedeno je i osam carinika osumnjičenih za malverzacije kojima su oštetili budžet Srbije za oko milijardu dinara

Žandarmerija

BEOGRAD - U više gradova u Srbiji rano jutros oko šest sati uhapšene su 22 osobe, od kojih osam carinika osumnjičenih za malverzacije kojima su oštetili budžet Srbije za oko milijardu dinara, i ova akcija se nastavlja, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je rekao da su te osobe uhapšene u Beogradu, Pančevu, Subotici, Novom Bečeju i Novom Pazaru. Njih su pripadnici Žandarmerije uhapsili jutros oko šest sati u oko 20 objekata u sklopu akcije policije regiona.

Ta akcija policije regiona, koja je počela jutros u više gradova, još uvek traje, rekao je Veljović.

"Uhapšeni su od 2009. do danas preko carine u Subotici prilkom uvoza i carinjenja robe iz Evropske unije i evroazijskih zemalja lažnom dokumantacijom umanjivali cenu robe i umanjenjem poreza i carina oštetili budžet za oko milijardu dinara", kazao je direktor policije.

Veljović je rekao da su te osobe uhapšene u Beogradu, Pančevu, Subotici, Novom Bečeju i Novom Pazaru. Njih su pripadnici Žandarmerije uhapsili jutros oko šest sati u oko 20 objekata u sklopu akcije policije regiona.

Trenutno se vrši pretres na 45 lokacija.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (22)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • lala

  lala

  pa ima razloga, beograd je grad u kojem je hleb najjeftiniji u drzavi, najvece su mogucnosti za zaposljavanje, grad sa najvecom platom. ako zelis da studiras moras u bg, ako zelis da se lecis moras u bg. sve to jos plus reketiranje ostatka srbije od strane bg-a...

  19 Odgovori 
 • Legat

  Legat

  U Srbiji mozes svakog dana nekoga pravdi da privedes,toliko toga ima kriminalnog!
  Beograd,neizbezni,lider regiona,a i sire!"Svuda podji(hapsi),al u BG uvek dodji(hapsi)!!!

  16 Odgovori 
 • DEJAN

  DEJAN

  A kako da nema mrznju covek na primer iz Uzica grada koji izveze 30posto ukupnog izvoza cele Srbije, a u tom gradu nista! Pa mi ni bazen u gradu nemamo, nemamo ni hotel! Kazu grad nema para treba dati za Beograd! Prosecna plata je oko 40 000 eeej pa jel to realno?

  13 Odgovori 

Poslednji komentar

 • laki

  laki

  Lopov je lopov! Kriminalac je kriminalac! Pa, zar ti nije dosadilo više to kurčenje carinika, koji ne znaju šta nemaju, a ovamo im plata 40-50 hiljada. Žalosno je to što se ovo retko događa, pa se gamad namnožila.

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zakazaću sednicu Skupštine Vojvodine čim dobijem Pajtićev predlog o rekonstrukciji Ištvan Pastor, lider svm

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!