ZAPALILA SKUPŠTINU: Ovo je poslanica Irena, mis parlamenta!

Irena Vujović pokazala adute

ZAPALILA SKUPŠTINU: Ovo je poslanica Irena, mis parlamenta!

Politika -
Napredna: Uzdanica SNS, izabrana za najlepšu u novom sazivu Skupštine Srbije, na Fejsbuku podelila svoje provokativne fotke u negližeu
1 / 2

BEOGRAD - Doktorat pre svega.- Imponuje mi to što sam izabrana za mis parlamenta, ali smatram da lepota nije presudna za političku karijeru, kaže za Kurir Irena Vujović (31), poslanica SNS, koju su mediji proglasili najlepšom poslanicom Skupštine Srbije. Iako u parlamentu poštuje dres-kod, Vujovićeva privatno ne skriva svoje adute. Svoj seksepil pokazala je na Fejsbuku u izazovnom negližeu sa leopard printom.

Želje i planoviVujovićeva, međutim, napominje da bi želela da javnost stekne uvid u to da u srpskoj skupštini ima veoma pametnih, obrazovanih i stručnih žena. U parlamentu, kaže, planira da se bavi međunarodnim odnosima, ali da se angažuje i na pitanjima diskriminacije žena.- U novom sazivu parlamenta baviću se spoljnopolitičkim pitanjima, kao i u prethodnom. Radiću i na ravnopravnosti žena i njihove zastupljenosti u svim sferama našeg društva - otkriva najlepša poslanica i dodaje da se zalaže za jače angažovanje žena u politici.

Odana stranci- Verujem da kao društvo moramo još da napredujemo i da prisustvo žena u parlamentu ne bude samo ispunjavanje zakonske norme, već da bude društvena potreba koja se ne dovodi u pitanje - priča ona.Tu se, međutim, ne završavaju njene ambicije u politici.- Moje ambicije su vezane za uspeh stranke kojoj pripadam i za dobrobit svih građana Srbije - kazala nam je Vujovićeva, ne želeći da otkriva na kojoj poziciji veruje da bi mogla da ostvari svoje poslovne ciljeve.

Inače, završila je Fakultet za međunarodnu ekonomiju na Megatrend univerzitetu, ali nastavlja stručno da se usavršava.- Što se tiče mojih daljih planova, odnose se na završetak moje doktorske disertacije i dalje profesionalno usavršavanje - zaključuje naša sagovornica.Irena Vujović pristupila je 2008. Srpskoj naprednoj stranci, u kojoj je član Glavnog odbora. Nakon izbora 2012, izabrana je za poslanika, a sad, s titulom najlepše, nastavlja rad u skupštinskim klupama.

Lider kao uzorVUČIĆ MI JE POLITIČKI IDOLOdgovarajući na pitanje ima li političkog idola, Irena Vujović bez razmišljanja izgovara da je to predsednik Srpske napredne stranke.- Aleksandar Vučić je neko kog veoma cenim i poštujem jer je pokazao znanje, spremnost i hrabrost u želji da reformiše Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track