ZAPAMTIĆEŠ ME, PROĆI ĆEŠ GORE OD ADILA: Danijel čuva Jovanine preteće poruke u telefonu
Foto: Fejsbuk

Dramatičan razvod

ZAPAMTIĆEŠ ME, PROĆI ĆEŠ GORE OD ADILA: Danijel čuva Jovanine preteće poruke u telefonu

Stars -
Danijel Alilabić u telefonu čuva SMS-ove koje mu je manekenka slala, a koje će upotrebiti kao dokaz pred nadležnim organom

Nakon što ga je supruga Jovana optužila za fizičko maltretiranje i nasilje u porodici, Danijel Alilabić se obratio javnosti porukom da će se za pravdu boriti na sudu, a on u telefonu čuva SMS-ove koje mu je manekenka slala, a koje će upotrebiti kao dokaz pred nadležnim organom.

Danijel sve Jovanine poruke čuva, a prijateljima se poverio da su mu to dokazi koje planira da iznese kako bi se odbranio i dokazao da Jovana laže.

Alibabić pokušava da ostane pribran u celoj ovoj situaciji i ne želi da kaže nijednu ružnu reč o Jovani. Svojim prijateljima je rekao da u telefonu ima SMS-ove koje mu je Jovana slala pre ispovesti o tome da je homoseksualac koji je tukao i davio i koji mogu biti dokaz na sudu.

On je čak jedan i pokazao svojim drugarima, a u njemu piše: „Zapamtićeš me dobro i proći ćeš gore nego Adil“.

"Mislim da ima nameru da pre izlaska na sud i u javnosti pokaže neke od Jovaninih upozoravajućih poruka. Kao što ste mogli i videti na društvenim mrežama, fanovi mu pružaju veliku podršku", izjavio je izvor blizak pevaču.

Na molbu da prokomentariše poruke koje mu je manekenka slala, Danijel je kratko rekao:

"Nemam šta da kažem, osim da ponovim da ću na sudu dokazati da Jovanine tvrdnje nisu istina", izjavio je Danijel, koji je preksinoć na društvenoj mreži Fejsbuk prokomentarisao situaciju i zahvalio se svima na podršci koju mu pružaju.

"Sve ćete saznati vrlo brzo, hvala na podršci. Hvala i vama koji mislite drugačije, možda bih i ja, ali ne bih nikad trčao pred rudu, već bih sačekao da sve izađe na videlo! Ono što je sigurno, nikada nijednu ružnu reč neću reći o njoj, sve je ona sama o sebi rekla! Žao mi je što sam deo cirkusa, ne svojom voljom", napisao je Alibabić na pomenutoj društvenoj mreži.

Danijelov oca Raja Alibabića, koji se trenutno nalazi u bolnici u Podgorici, gde leži zbog tumora rekao je mu je veoma teško zbog svega što se trenutno dešava njegovom sinu. Rajo nije mogao mnogo da komentariše, već je samo rekao da je ovo za sve veoma teška priča.

"To je teška priča o kojoj ne želim da iznosim bilo kakav komentar", kazao je kratko Rajo, koji se, uprkos tome što mu je zabranjeno nerviranje, mnogo brine zbog posledica koje ova priča može da ima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja