Zaplena veka: Na Zvezdari 450 kilograma skanka

Laboratorija narkodilera u Beogradu

Zaplena veka: Na Zvezdari 450 kilograma skanka

Crna Hronika -
Služba za borbu protiv organizovanog kriminala pronašla 250 kilograma veštački gajene marihuane pripremljene za prodaju i oko 200 kilograma u sirovom obliku

BEOGRAD - Prodavao zdravu hranu!Otkrivena je laboratorija u kojoj je pronađeno 450 kilograma veštački gajene marihuane izjavio je juče ministar policije Ivica Dačić. Laboratorija je otkrivena u Ulici mirijevski bulevar a otkrila je Služba za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije.

On je dodao da je u specijalnom opremljenom hangaru pronađeno 250 kilograma skanka pripremljenog za prodaju i oko 200 kilograma u sirovom obliku, odnosno u zasadima.- U akciji su do sada uhapšena četvorica osumnjičenih, među kojima je i vođa ove narko-grupe koja se bavila prodajom skanka Beogradu, ali i gradovima Srbije rekao je Dačić i dodao da akcija hapšenja još traje, a policija obavlja pretrese na nekoliko lokacija u Mirijevu i Barajevu.

Komšije kažu da je pretres počeo juče pre 16 sati i obavljan je u dve zgrade koje imaju prizemlje i dva sprata i u objektu koji liči na garažu. - Čula sam buku i lomljavu. Kada sam izašla tamo je već bilo mnogo policije. Razbili su prozor i obili vrata od garaže - priča komšinica koja nije želela da joj objavljujemo ime.

Ona navodi da čovek koga su tu viđali ima oko šezdeset godina i da je celom komšiluku pravio problem sa strujom, kao i da kad bi pokušali da sa njim da reše problem on bi u dvorište puštao dva psa.Komšinica još dodaje da je često viđala na parkingu automobile ali da joj to nije bilo sumnjivo.- U prvoj zgradi imao je lokal u kome je prodavao zdravu hranu na veliko. Ljudi su u džakovima odatle nosili robu - rekla je komšinica i dodala da su roletne na prozorima bile uvek spuštene, kao i da nikad nije videla neku porodicu da iz tih kuća izlazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track