ZATVORENI U AVIONU: Putnici od muke pevali I Believe I Can Fly
Foto: Youtube.com

Muka ih pritisla

ZATVORENI U AVIONU: Putnici od muke pevali I Believe I Can Fly

Ludi svet -
U avionu na liniji od Las Vegasa do Finiksa, koji je bio na pisti, putnici su proveli gotovo dva sata, bez vode i po vrućini, a klima nije bila uključena pa su nesrećni ljudi rešili da zapevaju

U avionu na liniji od Las Vegasa do Finiksa, koji je bio na pisti, putnici su proveli gotovo dva sata, bez vode i po vrućini, a klima nije bila uključena. Mnogi bi na njihovom mestu napustili letelicu ili iskazali protest, a oni su odlučili da zapevaju!I to ne bilo koju pesmu, već simboličnu: "I Believe I Can Fly" od R. Kelija. Jedan od putnika pustio je pesmu preko muzičkog uređaja, a ostali su zapevali, smejali se i radosno mahali rukama.

http://www.youtube.com/watch?v=laBdHZr7uvk

Kada je konačno odlučeno da pređu u drugi avion, oko 120 putnika je pomislilo da je mukama kraj. Ali, ni taj avion nije poleteo zbog kvara. Ukupno su u obe letelice kompanije "Alidžant" proveli četiri sata. Jedna žena se pritom onesvestila.Posle četiri sata avion je konačno poleteo sa putnicima, čija se želja izražena u pesmi, ostvarila.Tri dana pre ovog slučaja, dogodilo se nešto slično u Pekingu. Putnici su takođe bili zatočeni u letelici tri sata, da bi muzičari iz Filadelfijske filharmonije izvadili svoje instrumente iz prtljaga i zasvirali! Filadalfijski orkestar je na turneji po Dalekom istoku.

http://www.youtube.com/watch?v=dFhYPsgroMk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track