ZAVERA PROTIV SRBA: Ukinuli nam Viber i WhatsApp

Nećete telefonirati za džabe

ZAVERA PROTIV SRBA: Ukinuli nam Viber i WhatsApp

Tech -
Dva najbolja servisa za besplatnu komunikaciju, "WhatsApp" i "Viber" više nisu dostupni u Srbiji

Dva najbolja servisa za besplatnu komunikaciju, koji koristi na stotine Srba za besplatni razgovor sa rodbinom i prijateljima u inostranstvu, "WhatsApp" i "Viber" više nije moguće instalirati na vaš Android uređaj.

Korsinici svih mreža u Srbiji više nemaju pristup ovim aplikacijama i one su jednostavno nestale i "Play Store"-a.Aplikacija "Viber"Ova aplikacija je VoIP servis, odnosno "voice over IP", i potpuno je besplatno razgovarati preko ove apliikacije. Sve što je potrebno je da oba korisnika koja žele da razgovaraju imaju na svojim pametnim telefonima instaliranu ovu aplikaciju.Aplikacija "WhatsApp"Ovaj servis vam omogućava da šaljete različite sadržaje korisnicima koji takođe imaju ovu aplikaciju instaliranu na svom telefonu.

Ove dve aplikacije vam dakle omogućavaju da sa rođakom preko "grane" pričate i delite multimedijalni sadržaj potpuno besplatno.

Važno je napomenuti da aplikacije možete da koristite bez problema ukoliko ih već imate u telefonu, ali trenutno ne možete da ih daunloudujete i ponovo instalirate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track