Počeli pregovori

Završen razgovor između Dačića i Vučića

Politika

Autor:

U delegaciji koalicije oko SPS-a su i predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i JS-a Dragan Marković. Pored Vučića, ispred SNS-a u razgovorima učestvuju Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović

Ivica Dačić zoom

BEOGRAD - Oko podne završen je sastanak SNS-a i koalicije oko SPS-a o formiranju nove vlade.

Lideri Srpske napredne stranke i koalicije oko Socijalističke partije Srbije počeli su oko 10 časova razgovore o sastavljanju vlade, pošto je predsednik Srbije Tomislav Nikolić mandat za sastav vlade dao predsedniku socijalista Ivici Dačiću.

Rukovodstvo SNS-a na pregovorima predvodi vršilac dužnosti predsednika stranke Aleksandar Vučić, a delegaciju koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić.

U delegaciji koalicije oko SPS-a su, pored Dačića, predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić i JS-a Dragan Marković. Pored Vučića, ispred SNS-a u razgovorima učestvuju Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović.

Planirano je da se posle razgovora učesnici obrate novinarima. Dačić je u četvrtak, pošto mu je poveren mandat za sastav vlade, rekao da će vlada "vrlo brzo biti formirana" i da će razgovori već u petak biti nastavljeni, prvo sa SNS-om i URS-om, a potom i s nekim drugim strankama koje bi eventualno mogle da budu deo nove vlade.

http://www.youtube.com/watch?v=BQKqkCgRGJk
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (30)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • dejan

  dejan

  sram vas bilo vise,toliko dana bez vlade i bas vas boli ona stvar sto narod pati.bitno da debelo svinjce hoce da bude premijer i nije bitno sa kim je,pa taman to bio crnim neprijateljem.ajmo bre svi na ulice i da kazemo DOSTA!!!!!

  26 Odgovori 
 • solohov

  solohov

  Čoveka primaju u društvo prema odeći koju nosi, a ispraćaju ga prema duhu koji je pokazao.

  18 Odgovori 
 • ChikaStiv

  ChikaStiv

  Toma Nikolić predsednik Srbije, Ivica Dačić premijer vlade Srbije, Marijana Mateus književnica, Jelena Karleuša pevačica... Stvarno. Jedva čekam 21.12.2012. Ako me i drevne Maje iznevere pa ne bude ništa, ne znam šta ću.

  10 Odgovori 

Poslednji komentar

 • TotAl

  TotAl

  Legendo,svaka ti cast za komentar,glasam za tvoj komentar,kao komentar meseca!

  0 Odgovori 

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Ponuđeno nam je mesto vicepremijera, ali nismo prihvatili jer nismo spremni na tu vrstu obaveza Ištvan Pastor

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh