Železnica

Zbog radova ukinut voz Beograd - Bukurešt

Beograd

Autor:

Zbog nemogućnosti da se obezbedi direktna veza vozom sa presedanjem do Bukurešta, ukida se i autobuski prevoz na relaciji Beograd-Vršac-Beograd, navedeno je u saopštenju

voz, zeleznica, pruga

BEOGRAD - Međunarodni voz koji polazi iz Beograda za Bukurešt u 15.55 sati ne saobraća zbog radova na prugama Rumunskih železnica, saopštile su Železnice Srbije.

Putovanje vozom do Temišvara moguće je iz Vršca, odakle vozovi polaze u 7.10 i 18.20 sati.

Železnice Srbije su u prethodnom periodu organizovale prevoz putnika ovog međunarodnog voza autobusima iz Beograda do Vršca.

Zbog nemogućnosti da se obezbedi direktna veza vozom sa presedanjem do Bukurešta, ukida se i autobuski prevoz na relaciji Beograd-Vršac-Beograd, navedeno je u saopštenju.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • peca

    peca

    E, stvarno, naše železnice ukidaju medjunarodni voz do Bukurešt? Taj voz i dalje saobraća, što se tiče rumunskih železnica, kao i do sada, samo naša lokomotiva i vagoni jednostavno ne postoje. Do sada su od Vršca do Bg putnike prevozili autobusom. Objasnite kako radovi na prugama u Rumuniji (gde vozovi nesmetano saobraćaju) imaju za posle ... više dicu ukidanje autobuskog prevoza od Vršca do Bg, ili železnica prerasta u prevoznika autobusom? Vozovi u Rumuniji i dalje saobraćaju, a problem je od Vršca do Bg, jer mi nemamo vozove.Bruka.

    3 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!