ZBOG SUZAVCA SA TRIBINA: Prekinut meč Rad - Metalac, nastavak u četvrtak (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić

Incidenti u baražu za popunu Superlige

ZBOG SUZAVCA SA TRIBINA: Prekinut meč Rad - Metalac, nastavak u četvrtak (VIDEO)

Fudbal -
U trenutku prekida fudbaleri Rada vodili su sa 1:0 što je posle 0:0 u prvom meču u Gornjem Milanovcu, rezultat koji ih ostavlja u Superligi
1 / 3 Foto: Saša Pavlić

Utakmica baraža za popunu fudbalske između Rada i Metalca prekinuta je u 50. minutu, kada su navijači beogradskog kluba bacili su suzavac na tribini stadiona Čukaričkog na Banovom brdu.

Vetar je potom učinio svoje, razneo dim po terenu i celom stadionu, pa su svi fudbaleri brzo morali u svlačionicu. Odmah su evakuisani i gledaoci sa zapadne tribine. U tom trenutku Rad je vodio sa 1:0!? Gol je postigao Ožegović u 4. minutu.

Prema informacijama TV Arena sport, prekid je izazvalo paljenje ranca jednog od navijača, u kojem su bila pirotehnička sredstva, uključujući i suzavac!?

Četiri fudbalera Metalca imaju manjak kiseonika i povišen pritisak, što je ustanovljeno po pregledu lekara iz Klinike "Anlave", a da li će oni moći da nastave meč znaće se za nešto više od pola časa.

Prema pravilima, meč mora biti nastavljen, jer je prekinut pre isteka dve trećine igre, a to će se najhverovatnije dogoditi sutra.

http://www.youtube.com/watch?v=GIbUQSw4SNo

Metalac ne želi da nastavi meč, Rad kriv za lošu organizaciju

Direktor Superlige Vladimir Bulatović potvrdio je novinarima da, prema propozicijama, prekinuta utakmica baraža za popunu Superlige mora biti odigrana, ukoliko ne u četvrtak, onda u nekom drugom terminu, ali vođstvo Metalca, prema poslednjim izveštajima, odbija da odigra nastavak susreta.Gosti iz Gornjeg Milanovca smatraju da je Rad kao domaćin loše organizovao utakmicu i da mora da snosi posledice zbog toga.

(Kurir sport / Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track