Zdravko Mamić: Hoću srpsku muziku

Utakmica godine, Srbija - Hrvatska

Zdravko Mamić: Hoću srpsku muziku

Fudbal -
On je u jednoj zemunskoj kafani organizovao druženje s mnogobrojnim prijateljima iz sveta sporta

Zapilo se društvo staro...Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić noć uoči fudbalske utakmice Srbija - Hrvatska provodio se u beogradskom restoranu „Milagro“, u kojem je „ugostio“ poznata imena srpskog fudbala i zajedno s njima lumpovao do duboko u noć!

Dragan Ćirić bio pravi srpski domaćinPošto je stigao u Beograd, Mamić je održao obećanje i u zemunskom restoranu „Milagro“, koji je u vlasništvu bivšeg fudbalera Partizana Dragana Ćirića, okupio je fudbalske face Srbije Zvezdana Terzića, Milorada Kosanovića, Milovana Đorića, Ljubomira Vorkapića, Zorana Filipovića, Dragoljuba Lekića, Dževada Prekazija i druge.Ovim gestom prvi čovek Dinama je, kako kaže, želeo da kroz druženje pokaže da on u stvari ne mrzi Srbe i da su njegove izjave u medijima oduvek pogrešno tumačene.Pošto je muzika krenula i atmosfera se zagrejala, Mamić je na prvi takt strane pesme uzeo mikrofon u ruke i poručio da je on u Beograd došao kako bi slušao srpsku, a ne stranu muziku!Mamić nije štedeo dok je naručivao narodnjake- Sećam se, pre 20 godina isto smo se ovako družili u jednom zemunskom restoranu i kad je muzika krenula sa stranim pesmama, ja sam viknuo: „Stoj! Nemojte nas lažirati. Mi smo ovde došli da slušamo srpsku muziku“ - rekao je dobro raspoloženi Mamić okupljenima.Osim srpskih stručnjaka, među prisutnima su bili čelnici Dinama, kao i brat Zdravka Mamića, Zoran, koji je inače u vezi s beogradskom glumicom Marijom Karan, pa mu česte posete našoj prestonici nisu strane.

Dođite u Zagreb da se provodimoZdravko Mamić prisutnima se obratio rečima da se u srpskoj prestonici uvek osećao dobrodošao i da se nada da će ovako prijateljsku atmosferu uskoro organizovati u Zagrebu.- Uvek sam rado dolazio u Beograd i ovo je grad koji te uvek prihvata otvorenih ruku. Želim sve skupa da vas što pre vidim u Zagrebu i da se i tamo družimo kako to dolikuje pravim prijateljima - poručio je Mamić okupljenima.

Aco, spasi Zvezdu!Zdravko Mamić žali što se u zemunskom restoranu „Milagro“ mimoišao s vicepremijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. Prvi čovek zagrebačkog Dinama je zbog toga izjavio:- Da sam samo stigao nekoliko minuta ranije, pozdravio bih Vučića, stegao mu ruku i poručio da spase Crvenu zvezdu jer je ona važnija od Beograda i Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track