ZEČEVIĆ: Dug Zvezde za evro licencu daleko manji od pet miliona
Foto: Nebojša Mandić

ZEČEVIĆ: Dug Zvezde za evro licencu daleko manji od pet miliona

Fudbal -
Finansijsko kontrolno telo UEFA nedavno je utvrdilo da je Zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine

BEOGRAD - Generalni sekretar fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Zečević rekao je danas da je optimista kada je dobijanje licence UEFA za narednu sezonu i poručio da crveno-beli ne duguju mnogo novca.

Finansijsko kontrolno telo UEFA nedavno je utvrdilo da je Zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine.

"Ne može tačno da se izračuna koliko dugujemo, jer je dokumentacija koju smo dobili od UEFA obimna. Naš odgovor će uslediti do 23. aprila, ali se u ovom trenutku radi o relativno maloj količini novca. Vidim rešenje, monitoring traje tri godine i moramo da ga uhvatimo. Optmista sam i daleko je manja cifra od pet miliona evra, koliko su pojedini mediji objavili", rekao je Zečević novinarima na Marakani.

On je dodao da će se u narednih nekoilko dana više znati koja je cifra u pitanju.

Zečević je rekao da navijači nisu pokazali inicijativu da bodre ekipu na sutrašnjem prvenstvenom meču u Novom Pazaru.

"Nismo imali inicijativu navijača da organizuju put i nismo pristupili tome. Voleli bismo da dođu u što većem broju, ali će morati sami da se snalaze i kupuju karte", rekao je Zečević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track