Zeka Milioner nudi pomoć ugroženima u svojoj kući!

Želi da pomogne

Zeka Milioner nudi pomoć ugroženima u svojoj kući!

Stars -
Ukoliko je potreban smeštaj za ugrožene stanovnike iz okoline Kruševca, Ribarske Banje, Ribarske reke, Ćićevca, Paraćina, Đunisa, Niša i ostalih gradova i mesta iz cele Srbije, javite se, napisao je Ivan Zeljković na Fejsbuku

Ivan Zeljković, nekadašnji voditelj kviza "Želite li da postanete milioner" ponudio je smeštaj ugroženima od poplava u svojoj kući.

"Ukoliko je potreban smeštaj za ugrožene stanovnike iz okoline Kruševca, Ribarske Banje, Ribarske reke, Ćićevca, Paraćina, Đunisa, Niša i ostalih gradova i mesta iz cele Srbije, koji imaju načina da dođu do naše vile, možemo ponuditi smeštaj osobama koje se evakuišu i moraju da napuste svoje domove... Javite se na telefon: 069 10 12 949. Delite dalje", napisao je Zeljković na svom Fejbuku, gde prosleđuje i druge apele za pomoć ugroženima.

"Ako ima neko ko je ostao bez krova nad glavom a nema nista protiv da se privremeno smesti u Kragujevcu javljam- imam prazan stan pa dobro dosli dok se ne resi situacija!!!! Molim prijateje da moju vezu podele dalje", piše Ivan drugom statusu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track