TAJNA SEKSI SLAĐE: 5 kg skida za 5 dana!
Foto: Dado Djilas

Ples njen porok

TAJNA SEKSI SLAĐE: 5 kg skida za 5 dana!

Stars -
Pet dana smete da jedete samo kuvana jaja i barene hrenovke. Po dve za doručak, ručak i večeru. Naravno iz jaja izbacite žumance, savetovala je denserka

Slađana Delibašić jedna je od najzgodnijih pevačica bivše Jugoslavije. Svoju karijeru započela je u grupi Đogani, gde je kao vokal i glavna plesačica mamila uzdahe tinejdžera. O tom periodu Slađa je samo rekla da je bio buran i da se trudila da oboji tadašnju muzičku scenu dens ritmovima.

Slađa, koja je nedavno postala baka, ima 45 godina i može da se pohvaliti telom kakvo nemaju ni upola mlađe devojke. Ravan stomak, čvrsta guza, izdefinisane ruke i noge samo su neki od atributa seksi bake i sve je potpuno prirodno.

"Nema plastike! Ni grama! Sve sam mišić i majka priroda. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali naravno da izgledam dobro. Nije to stvar ega, ali sam cijeli život žrtvovala sve da bih izgledala ovako. Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se. Prosto nemam poroka. Osim plesa. Njime sam zaluđena, i mislim da sam jedna od prvih javnih ličnosti koja je otvorila svoju plesnu školu", rekla je Slađa.

Otkrila je da ne koristi nikakve dijete sem baletne koja joj pomaže ako u rekordnom roku želi da smrša.

"To je veoma jednostavan fazon. Pet dana smete da jedete samo kuvana jaja i barene hrenovke. Po dve za doručak, ručak i večeru. Naravno iz jaja izbacite žumance. Za pet dana ovom dijetom skinućete lako 5 kilograma. Ovo mi je super kad imam slikanja za novine ili snimam spot za novu pesmu", otkrila je Slađa, a li su treninzi najdugovečnija metoda oblikovanja tela.

˝Pored plivanja u bazenu po sat vremen, odradim i tri serije na traci za trčanje, steperu sa vežbama za trbušne mišicće. Velika je stvar izgledati dobro, odnosno savršeno u ovim mojim godinama i za to su zaslužni treninzi, rano lijeganje i dosta pozitivnih stvari u toku dana. Volim osećaj kada skinem garderobu i vidim se u ogledalu pa kažem sama sebi To, Đaslo!", iskrena je Slađa.

Slađa iz braka sa Đoletom Đoganijema ima dve kćerke, a nedavno je postala i baka.

(Aura)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track