Iranski teroristi prete Željku Joksimoviću!

Evrosong doveden u pitanje

Iranski teroristi prete Željku Joksimoviću!

Stars -
Zbog uličnih nereda policija kontroliše sve oko hotela u kojima borave evrovizijske delegacije. Naša ekipa na sigurnom i večeras očekuje uspeh

Iran preti dizanjem Kristalne arene u vazduh!

Ulične demonstracije, neredi, proterivanje ambasadora i celog osoblja ambasade Irana u Bakuu, zatvaranje granice prema ovoj zemlji, policijske kontrole na svakom ćošku, terorističke pretnje... Ne, ovo nije scenario iz filma, ovo je trenutna situacija u glavnom gradu Azerbejdžana, u kojem se održava i takmičenje za pesmu Evrovizije!

Da je situacija krajnje napeta, potvrđuje i činjenica da su oko svih hotela u kojima borave evrovizijske delegacije, kao i u okolini pres-centra, raspoređene jake policijske snage koje kontrolišu bukvalno svakog prolaznika!

Ipak, naša ekipa sa Željkom Joksimovićem na čelu nalazi se na sigurnom, u svom hotelu. Bez obzira na sve, očekuje se uspešan nastup i uspeh Joksimovića i Srbije.

Pored političkih problema, tu su i oni vezani za održavanje Evrovizije. U organizacionom odboru takmičenja zavladala je panika, naročito jer se baš i nisu proslavili dobrom organizacijom prve polufinalne večeri. Mnogobrojni komentatori i izveštači uložili su žalbe jer gotovo ništa nije urađeno po prvobitnom scenariju, a tokom prenosa otkazao je i deo tehnike, pa su neki predstavnici ostali bez monitoringa.

Jedno je sigurno - biće ovo jedno od najuzbudljivijih takmičenja u istoriji Evrovizije!

Joksimović pobednik!

Najveća evrovizijska fan-grupa INFE proglasila je srpskog predstavnika, i kandidata INFE Srbija, Željka Joksimovića za ovogodišnjeg pobednika. Po glasovima INFE iz cele Evrope, Željkova pesma je daleko najbolja na ovogodišnjem takmičenju, dok je Šveđanka Lorin na četvrtom mestu. Inače, Željko je juče briljirao na generalnoj probi, a pred publikom će se pojaviti večeras, u drugoj polufinalnoj večeri. Verujemo da će, uprkos demonstracijama, sve proteći u najboljem redu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track