KUM NIJE DUGME: Željko izveo Jovanu u provod do zore! Veselili se i Žika, Kemiš, Danilović...

Ostavili sina s dadiljama

KUM NIJE DUGME: Željko izveo Jovanu u provod do zore! Veselili se i Žika, Kemiš, Danilović...

Stars -
Mi ne izlazimo često, došli smo da podržimo našeg prijatelja Baneta i da se malo opustimo, kaže Joksimović
1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Do zore.Pop pevač Željko Joksimović izveo je suprugu Jovanu u noćni provod kako bi se barem nakratko odmorila od obaveza vezanih za njihovog tromesečnog sina Kostu. Ekipa Kurira popularni par zatekla je na otvaranju bašte restorana menadžera Baneta Obradovića, a njih dvoje su sve vreme bili nasmejani i opušteni i tokom razgovora često su razmenjivali poljupce. Pored Joksimovića , uz dobro vino uživali su i Žika i Dajana Jakšić, Zorica Brunclik i Kemiš, Aco Pejović, Predrag Danilović i Zoran Bašanović, Ana Bekuta i mnoge zvanice iz sveta politike, što je zabeležila i kamera našeg fotoreportera Dragana Kadića.

Ipak, novopečeni roditelji u izlasku su se zadržali samo dva sata, budući da Jovana nije navikla da ostavlja naslednika samog s dadiljama, pa je sve vreme s njima bila u kontaktu preko telefona.

- Jovana i ja ne izlazimo često, ali ovo je bio presedan jer smo došli da pružimo podršku našem prijatelju Banetu i da se malo opustimo i provedemo - kratko je prokomentarisao Joksimović za Kurir.

Kemiš i Bašanović
Kemiš i Bašanović

Inače, Željko, koji je nedavno održao spektakularan koncert u Skoplju, uskoro će s porodicom otići i na prvo zajedničko letovanje.

Kako Kurir saznaje, pevač i lepa voditeljka će jedno vreme biti stacionirani na jadranskoj rivijeri, posle čega će otputovati na Mikonos, gde već godinama letuju s prijateljima.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track