Željko u finalu Evrosonga, poslušajte kako je pevao
Foto: KURIR

Željko u finalu Evrosonga, poslušajte kako je pevao

Stil -
Pored Srbije, u finale 57. Evrovizije plasirale su se i Litvanija, Bosna i Hercegovina, Ukrajina, Švedska, Makedonija, Norveška, Estonija, Malta i Turska

BAKU - Srpski predstavnik na 57. "Pesmi Evrovizije" Željko Joksimović plasirao se u finale Eurosonga sa pesmom "Nije ljubav stvar", kojom je u četvrtak veče u Kristalnoj dvorani u Bakuu otvorio drugo polufinale tog takmičenja.

Joksimović je prethodno za RTS rekao da s nestrpljenjem očekuje nastup, da je ekipa spremna i da susve snage usmerene ka prolazu u finale.

Druge polufinalne večeri nastupili su predstavnici Makedonije, Holandije, Malte, Belorusije, Portugala, Ukrajine,Bugarske, Slovenije, Hrvatske, Švedske, Gruzije, Turske, Estonije, Slovačke, Norveške, Bosne i Hercegovine i Litvanije.

Pored Srbije, u finale 57. Evrovizije plasirale su se i Litvanija, Bosna i Hercegovina, Ukrajina, Švedska, Makedonija, Norveška, Estonija, Malta i Turska.

Ove godine je vraćeno ranije pravilo po kome će publika moći da glasa tek posle svih odslušanih kompozicija iodgledanih nastupa tokom svake pojedinačne večeri programa.

U finalu su već predstavnici Rumunije, Moldavije, Islanda, Mađarske, Danske, Albanije, Kipra, Grčke, Rusije i Irske,izabrani u prvom polufinalu, kao i direktni finalisti, zemlje "velike petorke" - Francuska, Nemačka, Velika Britanija, Italija i Španija i domaćin Azerbejdžan.

http://www.youtube.com/watch?v=mE4KFoLM3ag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track