Željko uplašio Šveđanku!

Finale Evrosonga

Željko uplašio Šveđanku!

Stil -
Predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije prezadovoljan svojom večerašnjom pozicijom i uveren u uspeh, ali ipak pozvao sve svoje evropske fanove da ga podrže glasovima

Strah od Laneta!Švedska predstavnica Lorin izjavila je preksinoć da joj je jedina prepreka na putu ka trijumfu srpski predstavnik Željko Joksimović i da strahuje da će on pobediti.Šveđanka se, naime, po završetku zvanične pres-konferencije druge polufinalne večeri Evrosonga obratila novinarima zainteresovanim za njene impresije o spektaklu u Kristalnoj areni, ali je, umesto o sebi, gotovo sve vreme govorila o našem predstavniku.- Broj koji je Željko izvukao i pod kojim će Srbija nastupiti u finalu bio je moj san! Sada sanjam trijumf i istovremeno se plašim da mi se ne ponovi to što se desilo sa izvlačenjem brojeva, jer u tom slučaju više ne želim da sanjam - rekla je Lorin.S druge strane, Željko je prezadovoljan svojom pozicijom, ali ipak je pozvao sve svoje evropske fanove da ga podrže.- Broj pod kojim nastupamo je savršen i očekujem da ćemo briljirati u finalu! Želim da zahvalim svima koji su me do sada podržavali, jer uz njih je ova borba više od zadovoljstva - rekao je Željko.Inače, srpski predstavnik se posle preksinoćne konferencije za novinare uputio s delegacijom u hotel, gde su uz šampanjac i lokalne đakonije proslavili plasman u finale.

Kaliopi nagrađena!Predstavnica Makedonije Kaliopi dobila je prestižno priznanje Nacionalne muzičke akademije Azerbejdžana. Šarmantna Makedonka oduševila je domaćine, kako glasom tako i harizmom. U konkurenciji je bilo još četrnaest učesnika ovogodišnjeg takmičenja za Pesmu Evrovizije, ali Makedonka je jednoglasno odabrana za nosioca ovog priznanja. Kaliopi je fenomenalnim nastupom u drugom polufinalu pobrala simpatije cele Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track