ŽENA POLUDELA: Muž iz dosade kupio borbeni avion!
Foto: Prin Creen Youtube

Atrakcija u Somersetu

ŽENA POLUDELA: Muž iz dosade kupio borbeni avion!

Ludi svet -
Nil je letelicu koja je napravljena 1980.godine kupio na ibeju za 12.000 evra

LONDON – Kriza srednjih godina kod muškaraca ponekada zna biti veoma opasna stvar, koja često šokira brojne porodice. Reakcije muškaraca su različite, ali niko verovatno nije imao originalniju ideju u srednjim godinama kao Nil Banvel (45) iz britanskog mestašceta Somerseta, koji je ni manje ni više u svojim kriznim godinama, skrivajući od svoje žene kupio na ibeju za 12.000 evra borbeni avion “ herijer”.

Nil je letelicu koja je napravljena 1980.godine kupio još 2007. godine i ubeđen je da ona vredi čak deset puta više od one cene za koju je kupio herijera, ali mu ne pada na pamet da ga proda.

“ U početku je žena bila šokirana i pitala me je šta sam učinio. Sada je prihvatila. Kupovina letelice je bio trenutak slabosti, ali nadam se da je to bila dobra investicija. Iskreno ibeja nisam poznavao, ćerka mi je pokazala kako se radi sa njim, dao sam ponudu i već istog dana uspeo sam da kupim letelicu, seća se Nil.

U početku on je u svojoj novoj igrački sedeo satima igrajući se pravog borbenog pilota. Pritiskao je sve dugmiće i leteo po izmišljenoj zemlji.

Naravno na avionu nije bilo 300.000 evra vrednog motora pegazus, kao i računarskog sistema, koji je demontiran.

Preko interneta Nil je otkrio da je letelica napravljena 1980.godine, da je koštala 42 miliona evra, da je avion učestvovao u Foklandskom ratu, a da je između 1992 i 1995. godine patrolirao na nebu Bosne.

Nil je otkrio da ga je početkom godine posetio vlasnik jednog avio muzeja u SAD i da ga je želeo kupiti.

“ Iskreno nisam ga želeo prodati. Bio jesam otovren za ponude, ali se na kraju nismo dogovorili. Tako da će letlelica jedno vreme ostati kod mene, zaključio je zadovoljno Nil i nasmejao se.

http://www.youtube.com/watch?v=OxUWOrsrFlg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track