ŽENSKI OBRAČUN: Milicu Todorović napale devojke ispred splava!

Kriva zbog imitacija

ŽENSKI OBRAČUN: Milicu Todorović napale devojke ispred splava!

Stars -
MIlice, šta ti imaš protiv splavaruša, pitala je jedna od devojaka pevačicu apropo njene imitacije

Pevačicu Milicu Todorović napala je grup devojaka koje su htele da se obračunaju sa njom ispred jednog beogradskog splava.

"MIlice, šta ti imaš protiv splavaruša", pitala je jedna devojka pevačicu, apropo njene imitacije devojaka koje stalno izlaze na splavove.

"Ko se tu pronalazi, molim vas. Ko se pronalazi, taj se javlja", konstatovala je Milica. Nakon kratkog odmeravanja i ocenjivanja stajlinga, Milica i splavaruše su se složile da se pomire. Nakon nekoliko meseci, navodne svađe, Milica je konačno zakopala ratne sekire sa "splavarušama".

Pevačica je ipak prokomentarisala i da joj se ne dopadaju momci koji izlaze na splavove. "To je sve mnogo razbacano, ne sviđaju mi se takvi momci", kaže Mica za Ekskluziv.

Stajling Milice Todorović komentarisala je portparolka Hitne pomoći i rekla da Milici sve dobro stoji jer je lepa i zgodna, a Milica se začudila zašto Nada uopšte komentariše.

Što se tiče atmosfere na splavu, pevačica smatra da nema niko bolji od nje. "Ja nemam konkurenciju, ja sam potpuno van konkurencije", rekla je Milica Todorović.

http://www.youtube.com/watch?v=UQmTEEhu0xE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track