Ženstvenost je uvek na ceni!

Stil

Najbolji saveti za lepotu koje smo naučili od slavne Merilin Monro

Svi su je obožavali!
Ova zanosna glumica svojim nevinim pogledom, zavodljivim poziranjem i maznim glasom muškarce je dovodila do ludila, a poznato je da je u izgled seks-bombe ulagala veoma mnogo truda i vremena.

Iako danas retko koja devojka nosi plavu kosu uz tamne obrve, svilene čarape i špicaste brushaltere, po kojima je ova glumica bila poznata, mnogo je saveta za lepotu koje nam je Merilinka ostavila, a koji su i danas aktuelni.

1. Nikud bez savršene frizure

Jedan od glavnih razloga zbog kog je Merilin uvek izgledala neverovatno doterano bila je upravo njena plava kosa. Slavna glumica nikad se u javnosti nije pojavljivala bez savršene frizure, pa je čak i kao siromašna mlada devojka uvek vodila računa da bude uredno počešljana i da svaka lokna stoji na svom mestu.

Danas retko ko nosi zahtevne frizure kakve su se nosile pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, ali činjenica da žena izgleda doterano kada je frizura besprekorna i dalje je ultimativno pravilo lepote.

2. Obrve su najvažniji deo lica

Obrve veoma menjaju izgled lica, što je Merilin dobro znala. Njene obrve uvek su bile savršeno doterane i blago podignute kako bi joj dale začuđen, nevin izraz lica, kojim je zavodila i kamere i frajere.

3. Istaknite obline

Istraživanja su pokazala da bi Merilin za današnje standarde bila svrstana u grupu debljih žena, ali sigurni smo da nju to ni najmanje ne bi omelo pri izboru seksi haljina i uske garderobe. Naime, ona je uvek ponosno isticala obline i u svakom trenutku se trudila da istakne struk, zadnjicu i grudi, što su muškarci jednostavno obožavali.

4. Glumi dok ne uspeš

Merilinka je imala mnogo psihičkih problema i bila je prilično nestabilna, ali nikada nije dozvolila da njeni obožavaoci i udvarači to primete. Iako je po prirodi bila povučena, stidljiva i veoma nesigurna u svoj izgled, uvek je glumila samopouzdanu seksi ženu sve dok to zaista nije postala.

5. Neka parfem bude tvoj zaštitni znak

„Spavam gola, s kapljicom ‘šanela 5’ na koži“ - ovo je najpoznatija izjava ove dive, koja je dobro znala kako parfem utiče na samopouzdanje i imidž jedne žene. Njemu je ostala verna sve do smrti, a njeni saradnici često su izjavljivali da su po tom neodoljivom mirisu uvek znali da se Merilin nalazi u prostoriji.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • dragana

  dragana

  verovatno postoji ali je to stvar ukusa i intelekta osobe koja ce navesti neku zenu iz vase kategorije...ali zenstvenost i seksipilnost Merlinke je univerzalna i nema tog muskarca koji ce reci da ne voli njene obline, jer je to prva stvar koju vi muskarci vidite na zeni, a ona je to znala i to isticala, sto znaci da je ipak imala mozga...a cinjenic ... više a je takodje da kada zena dokaze da je pametna i da je iznad muskaraca, intelektualno mislim, onda muskarci pocinju da joj nalaze raznorazne mane i ismevaju je i cak iako su je pre smatrali sexi, ona to nakon pokazivanja mozga, na zalost, vise nije...

  7 Odgovori 
 • Alfabeta

  Alfabeta

  MM je neprevazidjena!

  4 Odgovori 
 • vitez

  vitez

  Ja ovo razumeo ovako "mozak iznad ramena"kao muškarac na njenim ramenima,ali se ne slažem jer jesu retke lepe a pametne žene, ali ih ima.I uvek sam za prirodnu lepotu,orginal je orginal.

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Alfabeta

  Alfabeta

  MM je neprevazidjena!

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije
Prati Kurir na Facebooku!