Ženstvenost je uvek na ceni!

Stil

Najbolji saveti za lepotu koje smo naučili od slavne Merilin Monro

Svi su je obožavali!
Ova zanosna glumica svojim nevinim pogledom, zavodljivim poziranjem i maznim glasom muškarce je dovodila do ludila, a poznato je da je u izgled seks-bombe ulagala veoma mnogo truda i vremena.

Iako danas retko koja devojka nosi plavu kosu uz tamne obrve, svilene čarape i špicaste brushaltere, po kojima je ova glumica bila poznata, mnogo je saveta za lepotu koje nam je Merilinka ostavila, a koji su i danas aktuelni.

1. Nikud bez savršene frizure

Jedan od glavnih razloga zbog kog je Merilin uvek izgledala neverovatno doterano bila je upravo njena plava kosa. Slavna glumica nikad se u javnosti nije pojavljivala bez savršene frizure, pa je čak i kao siromašna mlada devojka uvek vodila računa da bude uredno počešljana i da svaka lokna stoji na svom mestu.

Danas retko ko nosi zahtevne frizure kakve su se nosile pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, ali činjenica da žena izgleda doterano kada je frizura besprekorna i dalje je ultimativno pravilo lepote.

2. Obrve su najvažniji deo lica

Obrve veoma menjaju izgled lica, što je Merilin dobro znala. Njene obrve uvek su bile savršeno doterane i blago podignute kako bi joj dale začuđen, nevin izraz lica, kojim je zavodila i kamere i frajere.

3. Istaknite obline

Istraživanja su pokazala da bi Merilin za današnje standarde bila svrstana u grupu debljih žena, ali sigurni smo da nju to ni najmanje ne bi omelo pri izboru seksi haljina i uske garderobe. Naime, ona je uvek ponosno isticala obline i u svakom trenutku se trudila da istakne struk, zadnjicu i grudi, što su muškarci jednostavno obožavali.

4. Glumi dok ne uspeš

Merilinka je imala mnogo psihičkih problema i bila je prilično nestabilna, ali nikada nije dozvolila da njeni obožavaoci i udvarači to primete. Iako je po prirodi bila povučena, stidljiva i veoma nesigurna u svoj izgled, uvek je glumila samopouzdanu seksi ženu sve dok to zaista nije postala.

5. Neka parfem bude tvoj zaštitni znak

„Spavam gola, s kapljicom ‘šanela 5’ na koži“ - ovo je najpoznatija izjava ove dive, koja je dobro znala kako parfem utiče na samopouzdanje i imidž jedne žene. Njemu je ostala verna sve do smrti, a njeni saradnici često su izjavljivali da su po tom neodoljivom mirisu uvek znali da se Merilin nalazi u prostoriji.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • dragana

  dragana

  verovatno postoji ali je to stvar ukusa i intelekta osobe koja ce navesti neku zenu iz vase kategorije...ali zenstvenost i seksipilnost Merlinke je univerzalna i nema tog muskarca koji ce reci da ne voli njene obline, jer je to prva stvar koju vi muskarci vidite na zeni, a ona je to znala i to isticala, sto znaci da je ipak imala mozga...a cinjenic ... više a je takodje da kada zena dokaze da je pametna i da je iznad muskaraca, intelektualno mislim, onda muskarci pocinju da joj nalaze raznorazne mane i ismevaju je i cak iako su je pre smatrali sexi, ona to nakon pokazivanja mozga, na zalost, vise nije...

  7 Odgovori 
 • Alfabeta

  Alfabeta

  MM je neprevazidjena!

  4 Odgovori 
 • vitez

  vitez

  Ja ovo razumeo ovako "mozak iznad ramena"kao muškarac na njenim ramenima,ali se ne slažem jer jesu retke lepe a pametne žene, ali ih ima.I uvek sam za prirodnu lepotu,orginal je orginal.

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Alfabeta

  Alfabeta

  MM je neprevazidjena!

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM
Prati Kurir na Facebooku!