ŽESTOKA SVAĐA U GRANDU: Zorica zapretila odlaskom, Saša izbacio kandidata!

Sukob mišljenja

ŽESTOKA SVAĐA U GRANDU: Zorica zapretila odlaskom, Saša izbacio kandidata!

Stars -
Ako izbacite njega, izbacite i mene, iznervirano je povikala Zorica Brunclik

Kerim Zeljković uspeo je svojim izvođenjem da zavadi članove žirija, kao i produkciju u takmičenju Zvezde Granda.

On je kao prvu pesmu otpevao "Samo zbog tebe sam tu", Harisa Džinovića, a i njegov drugi izbor je takođe bio Haris - "Nisam ja za tebe". Međutim, žiriju se nije dopalo to što je Kerim falširao.

"Non-stop falš", rekla je Snežana Đurišić, dok se Zorica nije složila. "Ima potencijal, zaslužuje šansu", rekla je Zorica i pritisnula taster. "Meni je žao da ovakav potencijal ispadne bezveze", uporna je Zorica. I Aca je glasao za prolazak.

Sa dva "Da" ipak se pitala produkcija. Saša je rekao da se Kerima sećaju sa početka takmičenja, ali da ga večeras uopšte ne prepoznaju.

"Predsedniče, molim vas! Treba mu dati šansu, možda mu danas nije dan", lobirala je Zorica za Kerima.

"Ovo je bilo daskovača, sve ravno, treba po neki triler", smatrao je Šaban, a Bosanac je dodo da ga on ne bi pustio. Žiki se takođe nije dopalo.

"Ispade Žiko da od kad si ti došao sve što ja kažem, propadoše", iznervirala se Zorica. "Ti si već postao zvezda koliko se raspravljamo oko tebe", konstatovao je Aca, a svađa se zahuktala.

"Ako izbacite njega, izbacite i mene", nastavlja Zorica. Snežana se nikako nije složila sa Zoricom, kao ni produkcija."Neka se spremi i neka se pokaže sledeći put, mi kažemo: Ne!", odlučio je Saša.

NE PROPUSTITE:

ZVEZDE GRANDA DO KRAJA UZ SAŠU: Biramo Grand jer nas je stvorio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track