ZIMSKA IDILA: Novak i Jelena se izgubili u šumi na Kopaoniku
Foto: Fejsbuk

Vreme odmora

ZIMSKA IDILA: Novak i Jelena se izgubili u šumi na Kopaoniku

Tenis -
Đoković poveo svoju verenicu u obilazak mesta gde je odrastao, ali nije sve krenulo kako treba

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vreme odmora provodi u Srbiji, a nekoliko dana je odvojio za posetu Kopaoniku gde je odrastao.

Pošto je nedavno na stazi Malo jezero skijao u veleslalomu i pobedio, Novak je odlučio da povede svoju verenicu Jelenu Ristić u obilazak lepota ove poznate planine. Međutim, nije sve krenulo kako treba.

"Danas sam poveo Jelenu u obilazak mesta gde sam najviše provodio vremena odrastajući na Kopu. I uspeli smo da se izgubimo u šumi. Nije lako snaći se kada je sve oko tebe prekriveno snegom", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Đoković je svoju 12. profesionalnu sezonu započeo na 102. izdanju Australijan opena, gde je poražen u četvrtfinalu od Stanislasa Vavrinke. Naredni turnir na kome će najbolji srpski teniser učestvovati je turnir u Dubaiju koji počinje 24. februara. Slede egzibicija u Njujorku početkom marta, a potom turniri iz masters serija Indijan Vels, Majami, Monte Karlo, Madrid, Rim, pa Rolan Garos.

Đoković je u toku dana objavio i sliku terena gde je prvi put udarao loptice.

"I evo mene ponovo posle više od 15 godina pored zidića gde sam udarao svoje prve loptice u kampu Jelene Genčić. Na žalost bombe su uništile Bačište, ali lepo je vratiti se i ja sam zahvalan na svemu što mi je ova planina pružila."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track