ŽIVOTNA DRAMA: Trener Inđije u poslednji čas spasao suprugu, ćerku (2) i sina (6) iz Obrenovca
Foto: FK Inđija

Srećan završetak

ŽIVOTNA DRAMA: Trener Inđije u poslednji čas spasao suprugu, ćerku (2) i sina (6) iz Obrenovca

Fudbal -
Uz ogromne napore stigao je do porodične kuće u trenucima kada je voda već počela da ugrožava gornje delove kuće u kojoj su se nalazili njegovi najbliži, rekao je Blanuša

Trener Fudbalskog kluba Inđija Miloš Veselinović preživeo je pravu životnu dramu pošto je u poslednjem trenutku uspeo da spase suprugu, ćerku od dve godine i sina od šest godina iz poplavljenog Obrenovca.

Veselinović je, zajedno sa članovima klupskog rukovodstva stigao u Obrenovac u trenutku kada je voda već počela da prodire u prostorije na spratu, gde se povukla njegova porodica.

"Šef struke je, potpomognut nekolicinom članova klupskog rukovodstva, uspeo da se probije do Obrenovca. Uz ogromne napore stigao je do porodične kuće u trenucima kada je voda već počela da ugrožava gornje delove kuće u kojoj su se nalazili njegovi najbliži. Obezbedili smo njihovo prebacivanje do Inđije. Potrudili smo se da im na svaki način olakšamo nesumnjivo najteže trenutke. U prostorijama klupskog trening centra obezbedili smo odgovarajući prostor za smeštaj gde će imati neophodne uslove i priliku da barem na trenutak potisnu iz svesti misao o nedaćama", otkrio je detalje spašavanja Miroslav Blanuša, trener u stručnom štabu sremskog prvoligaša, i dodao da će FK Inđija na različite načine pomoći najugroženije širom Srbije.

(Sportski žurnal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track