ZLOČIN NA BANJICI: Zaklala koleginicu jer joj je dugovala!
Foto: Dragan Kadić

Ubistvo prostitutke

ZLOČIN NA BANJICI: Zaklala koleginicu jer joj je dugovala!

Crna Hronika -
Svađa koja se kobno završila izbila je zbog novca „od posla“, za koji je osumnjičena smatrala da joj pripada, a Zorica nije želela da joj ga da

BEOGRAD - Brani se ćutanjem.Marina S. (50), koja je uhapšena zbog sumnje da je 8. decembra 2013. ubila prijateljicu Zoricu Ilić (54), na saslušanju pred zamenikom višeg tužioca odlučila je da se brani ćutanjem, posle čega joj je određen pritvor do 30 dana.- Nisam u stanju da iznosim odbranu, ne osećam se dobro - izjavila je navodno Marina S. i odbila da odgovara na pitanja o tome šta se dogodilo u iznajmljenom stanu na Bulevaru oslobođenja na Banjici, u kom je žrtva živela.Motiv zločina zasad nije u potpunosti razjašnjen, ali kako izvor Kurira navodi, najverovatnije je između dve prijateljice izbila svađa zbog novca.- I Marina S. i pokojna Zorica bavile su se prostitucijom. Navodno, svađa koja se kobno završila izbila je zbog novca „od posla“, za koji je osumnjičena smatrala da joj pripada, a Zorica nije želela da joj ga da - kaže izvor iz istrage. (J. S.)

ČINJENICE- 8. decembar - Zorica Ilić ubijena s više uboda nožem- 18. decembar - otkriveno poluraspadnuto telo- 28. januar - policija uhapsila Marinu S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track