ZLOČIN U KALUĐERICI: Stariji brat (20) osumnjičen za ubistvo dečaka (16)!

Rafal u školskom dvorištu

ZLOČIN U KALUĐERICI: Stariji brat (20) osumnjičen za ubistvo dečaka (16)!

Crna Hronika -
Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Marka Jakovljevića policija je uhapsila njegov starijeg brata Miloša i dvojicu mladića

BEOGRAD - Beogradska policija i zvanično je saopštila da je zbog ubistva Marka Jakovljevića ( 16) koje se dogodilo u dvorištu Osnovne škole Aleksa Šantić u Kaluđerici u ponedeljak uveče uhapšene tri osobe koje se sumnjiče za ovo ubistvo.

Zbog sumnje da su učestvovali u ovom ubistvu uhapšen je njegov stariji brat Miloš Jakovljević (20) koji je nezvanično saznajemo da je osumnjičen za ubistvo, dok se dvojica uhapšenih mladića B.S. (19) i Đ.S. (19) terete za saučesništvo.

Kurir saznaje dosada je samo jedna osoba saslušana i očekuje se uskoro da započne saslušanje i Miloša Jakovljevića, a odluka suda o pritvoru biće doneta posle završetka saslušanja svih osumnjičenih.

Tokom istrage kriminalistički inspektori su do trenutka privođenja osumnjičenih prikupili materijalne dokaze koji potkrepljuju sumnju da su privedeni počinili krivično delo, saopštila je policija.

Policija je saopštila i da nastavlja dalji rad na ravetljavanju svih okolnosti pod kojima se ubistvo desilo, utvrđivanje uloge i odgovornosti pojedinih maloletnika posebno nakon izvršenog ubistva u pravcu pružanja pomoći na skrivanju i uništavnju dokaza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track