ZLOČIN U PALANCI: Ubio ljubavnicu pa sebe nasred ulice

Zločin iz strasti

ZLOČIN U PALANCI: Ubio ljubavnicu pa sebe nasred ulice

Crna Hronika -
Poruka Pre nego što je usmrtio Jasminu Apostolović i sebe, Živomir Anđelković čoveku koji mu je preoteo Jasminu ostavio poruku: „Ugasio si dva života“

SMEDEREVSKA PALANKA - Ljubav okončana tragedijom!Živomir Anđelković (58) iz Smederevske Palanke ubio je juče oko devet sati ljubavnicu Jasminu Apostolović (46), a zatim presudio sebi! Ispalio je ukupno šest metaka, od kojih su četiri pogodila Jasminu u grudi, a dva njega.- Živomir je najpre s tri metka pogodio Jasminu, a zatim je sebe jednim metkom ranio u grudi. Međutim, pošto su posle pucnjave oboje bili živi, ispalio je još po jedan metak - kaže izvor Kurira.Godinama bili u veziKomšinica, ispred čije kuće se sve desilo, čula je hice.- Kad sam izašla na ulicu, videla sam užasan prizor. Ispred kapije, u lokvi krvi, ležala je žena, a nekoliko koraka dalje i muškarac. Učinilo mi se da je nesrećnica živa jer se trzala, ali je ubrzo izdahnula - kazala je žena.Živomir i Jasmina, kako saznajemo, žive u istoj ulici, koja je nedaleko od mesta zločina.- On je juče oko osam sati u svom „opelu“ čekao Jasminu, koja je naišla posle sat vremena. Svratila je u prodavnicu, kupila hleb i krenula do grada. Pošla je niz ulicu, a on ju je kolima presreo dvadesetak metara dalje i ubio je na trotoaru - kaže jedan od očevidaca.Veza s advokatomKomšije kažu da je Jasmina bila u braku, a da se Živomir prošle godine razveo, i da su već godinama bili ljubavnici, što je bila javna tajna u Smederevskoj Palanci.- Ona ga je, međutim, ostavila pre nekoliko dana. Rekla mu je da ne može više da bude s njim i da je, navodno, počela romansu s advokatom koji je bio Živomirov prijatelj - kaže jedan od komšija.Sagovornik Kurira iz istrage kaže da je u kolima nađeno i oproštajno pismo.- On je tu poruku namenio advokatu, koji mu je preoteo Jasminu. Bile su napisane samo četiri reči: „Ugasio si dva života“ - kaže naš izvor.

Pre zločina slavio rođendanNoć pre zločina Živomir je proslavio prvi rođendan svog unuka.- Muzika se čula do kasno u noć. Anđelkovići su se veselili, smejali se i igrali ceo dan. Niko nije slutio da će Živomir ujutru počiniti strašan zločin i da će dići ruku i na sebe - kaže komšija.U porodičnoj kući Anđelkovića juče smo zatekli mlađu ženu, koja je kratko dobacila:- Molim vas odlazite, nema ovde šta da se kaže.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track