Zločini 2012. koji su šokirali Srbiju!

Monstrumi i psihopate

Zločini 2012. koji su šokirali Srbiju!

Crna Hronika -
Monstrum Darijan Musić udarao je devojku do smrti, pop batinaš tukao je lopatom, dok je javnost bila podeljena kada je u junu otaac ubio bolesnu ćerku kako bi joj "prekratio muke"

30.12. - Preminuo ranjeni mladić koga je upucala interventnaĐorđe R. (20), koga je upucao policajac, umro u beogradskom Urgentnom centruBEOGRAD - Tragično.Đorđe R. (20), koji je u noći između petka i subote teško ranjen u krvavom obračunu s pripadnicima policije, podlegao je povredama prošle noći u Urgentnom centru.Krvava drama, podsetimo, odigrala se u selu Guncati kod Barajeva, pošto je policija došla na intervenciju kako bi smirila Đorđa R., koji je pretio pištoljem i nožem govoreći da će pobiti porodicu.- Kad su policajci PS Barajevo na poziv rodbine došli, Đorđe je sekirom nasrnuo na njih. Ubrzo je stigla i Interventna jedinica, ali je Đorđe uperio pištolj u njih i pretio da će ih pobiti. Jedan od njih je ispalio dva hica Đorđu R. u glavu - priča izvor Kurira. (J. S.)

13.12. - Pljačkaši iz Crne Gore ubili policajca hicem u srceHrabri Miroslav Stamenković (27) poginuo dok je pokušavao da spreči pljačku zlatareVLASOTINCE - Heroj!Miroslav Stamenković (27), policajac iz Leskovca, ubijen je 13. decembra dok je pokušavao da spreči pljačku zlatare „Unca“ u Vlasotincu. Hrabri policajac pojurio je za Veliborom Lutovcem (28), Darinkom Vušurovićem (30) i Adnanom Šuntićem (21), a kad im je prišao na desetak metara, Lutovac se okrenuo i pogodio Stamenkovića u srce!- Iako pogođen, Miroslav je ostao na nogama i uspeo je da zapuca, a pucali su i ostali policajci, koji su ubili Lutovca i Vušurovića! Obojica su preminula, a treći pljačkaš je ubrzo uhapšen - kaže naš izvor iz istrage. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić posthumno je odlikovao policajca Stamenkovića medaljom za hrabrost „Miloš Obilić“.

6.8. - Pop batinaš tukao do smrtiSveštenik Branislav Peranović uhapšen zbog sumnje da je ubio Nebojšu ZarupcaLOZNICA - Lečio batinama!Sveštenik Branislav Peranović (54) uhapšen je zbog sumnje da je 6. avgusta ubio Nebojšu Zarupca (39), štićenika u Peranovićevom kampu „Sretenje“ u Jadranskoj Lešnici. Zarubac je 10 meseci boravio u kampu kako bi se skinuo s heroina, ali je umesto izlečenja našao smrt!Prilikom obdukcije utvrđeno je da je Nebojša imao više od 50 modrica po telu i slomljenu hrskavicu u grlu usled hvatanja za vrat.- Zbog svega ovoga tužilaštvo u Šapcu podiglo je 7. decembra optužnicu protiv Peranovića, koji može biti osuđen i na 40 godina robije. Iako se pričalo da je Peranović napao Zarupca zato što je ponovo počeo da se drogira, obdukcija je pokazala da Zarubac u trenutku smrti nije imao drogu u krvi - podseća naš izvor iz istrage.Vremeplov

FEBRUAR

: Advokat ubio supruguAdvokat Dragutin Vidosavljević (59) hicem iz puške ubio je 11. februara suprugu Oliveru (52). Dragutin i Olivera su bili pred razvodom, a ona se i ranije žalila da joj je muž pretio da će je ubiti.

APRIL:

Sačekuša za Kekinog čovekaVujadin Pejanović (34), saradnik Dejana Stojanovića Keke, izrešetan je 17. aprila na Novom Beogradu. Osam meseci kasnije ubijen je i Pejanovićev prijatelj Miloš Ljubenović (31).

OKTOBAR:

Ubijen vlasnik lanca mesaraSlobodan Marinković (62), vlasnik industrije mesa „Dakom“, ubijen je u „mercedesu“ s pet metaka 1. oktobra nadomak svoje kuće u Mramoru. Za ubistvo su osumnjičena braća Marko (28) i Ivan D. (37).

DECEMBAR:

Letvom usmrtio trojeNebojša Raonić (24) letvom je 14. decembra nasmrt prebio babu Olgu Raonić (79) i tetku Savetu Bučevac (61), a teško povredio teču Branislava (72), koji je preminuo posle deset dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track