Žofre Lovernj: Pustio nas Mesina!
Foto: Saša Pavlić

Zahvalio Italijanu na pobedi

Žofre Lovernj: Pustio nas Mesina!

Košarka -
Likuje Francuski košarkaš na Tviteru napisao da je CSKA pustio Partizan, a sve kao aluziju na prozivke zbog trijumfa crno-belih u Istanbulu

Pobedom na zlonamerne prozivke!Ključnu pobedu za plasman u Top 16 Evrolige košarkaši Partizana ostvarili su u Istanbulu, gde su bili bolji od Fenerbahčea, posle čega su počele da kolaju priče o tome kako ih je pustio trener turskog tima Željko Obradović.Tu situaciju je iskoristio francuski reprezentativac Žofre Lovernj, koji je na svom Tviter nalogu posle velike pobede nad favorizovanim CSKA u Kombank areni napisao:- Izvinjavam se, ali ne mogu da odolim... Verovatno nas je Mesina pustio... buhaahahhahhaha!Heroj Partizanove pobede u petak uveče bio je fenomenalni Bogdan Bogdanović, koji je sa 27 poena potvrdio da reči trenera Bajerna Svetislava Pešića kako je on najbolji igrač Evrope nisu samo puka kurtoazija, pošto srpski reprezentativac ove sezone igra na vrhunskom nivou.- Prvi put mi se događa da dobijemo ovako jakog protivnika, koji je uz to u usponu forme, a važe i za jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrolige. Što se moje igre tiče, smatram da uvek može bolje, pogotovo jer sam mnogo grešio na početku meču. Takođe, promašio sam slobodno bacanje u finišu meča - kaže Bogdanović, a na konstataciju da se iskupio pogođenim trojkama ističe:- Lakše je pogoditi trojku preko ruke nego slobodno bacanje. Tako je svima, a ne samo meni.

Kopira Željka... Etore Mesina
Kopira Željka... Etore Mesina

Čeka prinovuGAGIĆ SE OŽENIOCentar Partizana Đorđe Gagić smatra da ključ uspeha leži u zajedništvu koje krasi crno-bele, a takođe je otkrio da će uskoro postati otac.- Imali smo padove, ali to je i normalno jer smo mlada ekipa. Na kraju smo uspeli da istrajemo u dogovoru iz svlačionice, da se borimo do kraja i ginemo za svaku loptu - rekao je Gagić i dodao:- Jeste, istina je da sam stao na ludi kamen, a očekuje se i prinova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track