ZORANA: Bane i ja smo nežni prijatelji!
Foto: Printskrin

Partneri u pozorištu

ZORANA: Bane i ja smo nežni prijatelji!

Stars -
Uvek sam se zaljubljivala u nemoguću misiju, nikada u normalnog muškarca, rekla je Zorana

Pop pevačica Zorana Pavić ostvarila je dugogodišnji san da stane i zapeva na "daskama koje život znače".

Romantičan mangup, kako pevačica sebe opisuje, i njen dugogodišnji prijatelj i glumac Branko Vidaković postavili su krajem februara u Pozorištu na Terazijama mjuzikl "BG bluz", po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović. Posle uspešne beogradske premijere, ovaj haotičan dvojac ima želju da u pratnji "Old het orkestra" predstavi publici širom Srbije ovu kabare predstavu punu sete i humora.

"Nikada ne odustajem od snova, zbog kojih često ginem, a "BG bluz" u Pozorištu na Terazijama je dosad najveći koji želim dugo da sanjam na javi", rekla je Zorana Pavić.

Na Banetovu opasku da predstava nema poruku, već da je "BG bluz" ludačka alternativa, Zorana kaže da voli partnerove luckaste komentare u kojima se često krije istina.

"Želeli smo da umesto poruke izmestimo ljude u neko drugo, lepše vreme. Dobro je da nam to nije ostao samo san. Dobijali smo komentare od gledalaca da su kao omamljeni posle predstave šetali Beogradom jer ih je "BG bluz" podsetio na neka lična iskustva i prizvao sećanja na lepa vremena", kaže Pavićeva.

Mada je oduvek vešto krila ljubavni život, Zoranu u poslednje vreme dovode u vezu upravo sa Banetom. Na pitanje da li ima dima tamo gde ima i vatre, pevačica nam kroz osmeh odgovara:

"Bane je našao pravi odgovor na to pitanje. Mi smo nežni prijatelji, sa naglaskom na ovo drugo. To ćemo zauvek ostati. Nežnost se odnosi na razmenu tople emocije, koja je odraz naših senzibiliteta jer umemo da volimo. Toliko toga smo prošli zajedno da smo jedno drugom podrška i rame za plakanje. Nemamo zadršku. Uvek mu dam do znanja kada svoju rasejanost koristi kao deo šarma i pokriće za neobavljen zadatak. U mjuziklu recituje pesme Mike Antića, čime me uvek potrese. Jednom mi je rekao: "Bebo, pa ti si emotivna luda! Dakle, ko je u pitanju?" Rekla sam mu da se nikad ne zaljubim u nekog normalnog, nego u nemoguću misiju od muškarca, na šta će on: "Jao, bebo, to je težak čovek. Ali razmišljaj optimistično. Uvek ima gore. Evo, zamisli da si se, ne daj bože, zaljubila u mene?" Obožavam ga", završava Zorana.

(Novosti.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track